مجاهدت در راه خدا مقدمه شهادت است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، سردار مهدی معصوم بیگی، جانشین رئیس پلیس پیشگیری ناجا امروز، 10 فروردین در قرارگاه فرعی نوروزی استان گیلان ماموریت‌های نیروی انتظامی را سخت، پیچیده و دشوار دانست و اظهار کرد:‌ انسان قبل از شکست دادن دشمن، باید نفس خودش را شکست دهد.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه اگر پلیس در بهترین وضعیت نباشد، امنیت در جامعه به خطر خواهد افتاد، افزود: نیروی انتظامی باید در هر لحظه‌ای آماده انجام ماموریت‌های دشوار باشند.
وی مجاهدت در راه خدا را مقدمه شهادت دانست و گفت: ماموران انتظامی در نظر مقام معظم رهبری، مجاهد فی سبیل الله هستند.
جانشین رئیس پلیس پیشگیری ناجا با تاکید بر اینکه پلیس از جانش می‌گذرد تا مردم در آرامش و آسایش باشند، بیان کرد: چشم بیداری که در راه خدا نگهبانی می‌دهد، از بالاترین ثواب برخوردار می‌شود.
سردار معصوم‌بیگی طرح گیلان مطهر را تلاشی قابل ستایش در زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و اضافه کرد: دغدغه‌های دینی و ارزشی در اجرای این طرح، باید در سایر استان‌ها نیز دنبال شود.
این مقام انتظامی، حفظ نظام جامعه را در گرو حفظ امنیت دانست و تصریح کرد: کار کردن برای مردم، خستگی در پی ندارد.
وی با بیان اینکه ماموریت‌های پلیس باید صبورانه و عاشقانه دنبال شوند، گفت: صبر در انجام ماموریت یکی از الزامات جدی ماموریت‌های نیروی انتظامی است.
این مقام ارشد انتظامی، برقراری نظم و انضباط در پهنه کشور، پیشگیری از جرم و تسهیل در آمد و شد با محوریت کاهش تصادفات و کشته‌های ناشی از تصادفات را سه هدف محوری طرح نوروزی معرفی کرد و افزود:‌ به نظر می‌رسد هر سه هدف در استان گیلان محقق شده است.
جانشین رئیس پلیس پیشگیری ناجا وضعیت نظم و امنیت را در استان گیلان مطلوب توصیف کرد و گفت: برای حفظ این شرایط باید در تمام سال برنامه ریزی دقیق و درست وجود داشته باشد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »