توقع مقام معظم رهبری و مردم در امر اقتصاد مقاومتی عملیاتی نشده است/ مردم در انتخابات به سمت نیروهای دغدغه‌مند می‌روند

محمد حسین یادگاری عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه یکی از نکات اساسی در نظام جمهوری اسلامی پس از فرهنگ، مسئله اقتصاد است، گفت: مقام معظم رهبری در تمام سال‌ها در مسائل فرهنگی و اقتصادی تأکید داشتند و در سال‌های گذشته مباحث الگوی مصرف و سبک زندگی را مطرح کردند و در 2 سال اخیر نیز بحث اقتصادی به صورت جدی‌تر از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است زیرا به فرموده ایشان دشمن در زمینه اقتصادی بر نظام فشار وارد می‌کند.

وی افزود: مقام معظم رهبری با صراحت بیان کردند که در زمینه اقتصاد مقاومتی کارهایی صورت گرفته ولی آنچه توقع ایشان و مردم بوده عملیاتی نشده است زیرا مسئولان قوا آن اقداماتی که باید زمینه‌ساز اقتصاد مقاومتی باشند انجام ندادند. به طور مثال در بحث جلوگیری از قاچاق آنگونه که باید عمل نشده است.

یادگاری با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی دغدغه اصلی مسئولان قوا نبوده است، گفت: اگر مسئولان دغدغه اقدام و عمل بر حوزه اقتصاد مقاومتی را داشتند حتماً نشانه‌های آن را می‌دیدیم، مقام معظم رهبری تأکید کردند که ما نیاز به یک قرارگاه اثرگذار برای اقتصاد مقاومتی داریم که همه مسئولان و مردم باید در آن نقش داشته باشند ولی هنوز این قرارگاه عملیاتی نشده است و باید زیرساخت‌های آن فراهم شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت‌ مدرس اظهارداشت: در رابطه با قاچاق کالا، واردات، امنیت شغلی و ایجاد شغل برای دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها باید روند اصلاح شود زیرا این مسائل به صورت زنجیروار به یکدیگر متصل است و ما باید نقش راه مناسبی برای حل این مشکلات و در پی آن پیاده‌سازی اقتصاد مقاومتی داشته باشیم که این کار انجام نشده زیرا مسئولان فقط به دنبال همین چندسال مسئولیت خود هستند.

وی اضافه کرد: دولت فعلی هیچ نوع عملیات اصلی در رابطه با اقتصاد مقاومتی انجام نداده و دغدغه‌ای هم نداشته است به طوریکه 4 سال وقت طلایی جمهوری اسلامی را وقف عملیاتی کردن برجام کردند که نه تنها انجام نشد بلکه تحریم‌ها افزایش یافت، دولت فعلی هیچ توانایی در رابطه با عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی ندارد زیرا بدنه دولت بدنه دغدغه‌مندی نیست و هرکدام از مسئولان مدیرعامل یک شرکت بخش خصوصی هستند بنابراین دغدغه مردم متوسط و پایین را ندئارند.

عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت‌ مدرس عنوان کرد: دولت در بخش کشاورزی که رکن اصلی اقتصاد مقاومتی است دغدغه‌ای ندارد بنابراین برای انتخابات آینده مردم باید به سمت نیروهایی بروند که دغدغه اجرای اقتصاد مقاومتی را داشته باشند.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »