نظارت پنج عضو هیأت نظارت بر برگزاری انتخابات در استان هرمزگان/تشکیل شعب ویژه رسیدگی به جرایم و تخلفات انتخاباتی

رئیس کل دادگستری هرمزگان  به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان ، رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در اولین جلسه ستاد پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی استان هرمزگان گفت: برای پیشگیری و بررسی تخلفات احتمالی انتخاباتی در همه حوزه های قضایی استان هرمزگان شعب ویژه ای در دادسراهای عمومی و انقلاب ، دادگاه های کیفری و تجدید نظر تعیین شده است.
وی افزود: این شعب آمادگی دارند اخبار و گزارشات جرایم  و تخلفات انتخاباتی را به صورت ویژه و خارج از نوبت رسیدگی و حکم مقتضی را  در این خصوص صادر کنند.
رئیس ستاد پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی هرمزگان افزود: یکی از مصادیق بارز جرایم و تخلفات انتخاباتی تبلیغات زود هنگام و پیش از موعد است و نامزدهای انتخاباتی حق ندارند پیش از زمان رسمی  اعلام شده از سوی  وزارت کشور برای تبلیغات زود هنگام  اقدام کنند و در صورت مشاهده اقداماتی از این دست و ارائه گزارش به مراجع قضایی این  نوع از تبلیغات خارج از موعدقانونی به عنوان تخلف انتخاباتی مورد رسیدگی قرار می گیرند.
وی در ادامه یادآورشد: استفاده از امکانات دولتی و عمومی از دیگر مصادیق جرایم و تخلفات انتخاباتی است و هیچ یک از افراد حقیقی و حقوقی حق نخواهند داشت  به نفع یا علیه شخصی از امکانات دولتی استفاده  کنند.
حجت الاسلام والمسلمین  اکبری خاطرنشان کرد: انتخابات عرصه ای بی بدیل برای به نمایش گذاشتن اخلاق اسلامی است و ضروریست که هواداران هر یک از کاندیداها از توسل به  تخریب ، تهدید ، تطمیع در جریان برگزاری انتخابات خودداری نمایند.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان  در ادامه اظهار کرد:پ نج عضو هیأت نظارت بر انتخابات استان  هرمزگان بر نحوه برگزاری  دوازدهمین دوره از  انتخابات ریاست جمهوری ،پنجمین دروره انتخابات شوراهای شهر و روستا و همچنین انتخابات میان دوره ای مجلس شواری اسلامی در  حوزه های انتخابی استان هرمزگان نظارت دارند. 
گفتنی است، حجت الاسلام والمسلمین اکبری  به عنوان رئیس هیأت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری ،شوراهای شهر و روستا و میان دوره ای مجلس شواری اسلامی در استان هرمزگان در نشست ستاد انتخابات صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران -مرکز خلیج فارس نیز گفت: نظارت بر همه مراحل انتخابات و تأیید مراحل مختلف این انتخابات از مهمترین وظایف هیأت نظارت بر انتخابات است. حجت الاسلام اکبری افزود: علاوه بر 5 عضواصلی هیأت نظارت در استان هرمزگان، سه  عضو در هر شهرستان و بخش نیز بر انتخابات نظارت می کنند . رئیس هیأت نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری،شوراهای شهر و روستا و انتخابات میان دوره ای مجلس شواری اسلامی در استان هرمزگان گفت : فعالیت این هیأت از دی ماه امسال شروع شده و تا پایان مراحل رسمی برگزاری انتخابات و پس از اعلام نتایج رسمی ،تأیید نهایی آرا مأخوذه و صحت انتخابات ادامه خواهد داشت.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »