جشن ستارگان دانایی در شهرستان میناب برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، در جشن ستارگان دانایی و افتخار آفرینان شهرستان میناب، حجت الاسلام معتمدی فر امام جمعه، مهندس نخعی فرماندار، رشیدی مشاورعالی مدیرکل، فولادی معاون مدیرکل، غلامرضا سالاری میری معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش میناب و معاونین این مدیریت، مدیران، معلمان و دانش آموزان و اولیای آنان با حضور گرم و صمیمی همراه و همدل اين کاروان نخبه پرور بودند.

غلامرضا سالاری میری، معاون مدیرکل و مدیرآموزش و پرورش میناب ضمن خوش آمدگویی و عرض خیرمقدم به حضار و قدردانی از افتخار آفرینی دانش آموزان در عرصه های علمی عنوان نمود: جشن ستارگان دانایی تجلیل از زحمات دانش آموزان و دانش پژوهانی است که در راه رسيدن به هدفهاي متعالي با تفکر، تعقل و تلاش، نااميدی را در زندگي خود راه ندادند تا به توفيق و موفقیت رسیدند.

وی این موفقیتها را حاصل تلاش جمعی اولیای خانه و مدرسه عنوان کرد و خطاب به نفرات برتر کنکور 95 اظهارنمود: شما نخبه ها سرمایه های اصلی این مملکت هستید و باید در دوران تحصیل خود هم این روند رو به رشد را ادامه دهید و با استفاده از شیوه های بدیع و متفاوت تفکر در ممتاز بودنتان تداوم داشته باشيد، تا باعث سربلندی استان و کشورخود شوید.

حجت السلام معتمدی فر امام جمعه میناب در این مراسم اظهار داشت: هدف اصلی بشریت در جهان علم و دانش نیست بلکه رشد است. وی افزود رشد یعنی قدرت تشخیص در شرایط مختلف و راه های رشد عبارتند از بزرگی علم و دانش، بزرگی مسئولیت، بزرگی و کارهای بزرگی که انجام می دهیم.
امام جمعه میناب افزود: انسان های بزرگ دغدغه های بزرگ و انسان های خرد دغدغه های خرد دارند، بنده خادم همه ی فرهنگیانی هستم که در اعتلای علم و دانش در جامعه تلاش می کند.

فولادی معاون پژوهش و برنامه ریزی اداره کل نیز در این مراسم ، ضمن تبریک به ستارگان علم و معرفت و معلمان وخانواده های آنان ،خطاب به دانش آموزان اظهار کرد: شما نخبگان منشاء تحولات بشری و الگوی جوانان ایرانی هستسد ،آرزو دارم هر کجا که هستيد پرانرژي، با اتکا به نیروی درون، اندیشیدن و آموختن به سوی پیشرفت و توسعه علمی ميهن عزيزمان و جامعه بشریت قدم بردارید وهر روز با انگيزه تر از قبل به دنبال خلق ارزش هاي انساني و ايراني خود باشيد و بدانید رشد و توسعه آینده این کشور در دست شماست.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »