معیشت فرهنگیان از دغدغه های مجلس است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، حسین نیازآذری پیش از ظهر دوشنبه در حاشیه دیدار اعضای مجمع نمایندگان مازندران به دیدار با دانش آشتیانی وزیر آموزش پرورش اشاره کرد و گفت: معیشت فرهنگیان جدی گرفته و معاونت پرورش جهت جلوگیری از آسیب های اجتماعی تقویت شود.

وی افزود: مجلس در خصوص بودجه امسال اهتمام بسیار خوبی داشته است و علاوه بر سه هزارو ۳۰۰ میلیارد تومان از محل یک دوازدهم شرکتهای دولتی سه هزار میلیارد تومان اضافه و سهم فروش سیگار ۳۰ درصد اضافه شد که به هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسید و ۱۵۰ میلیارد تومان سهم مالیات بر ارزش افزوده شد.

وی اظهار داشت: موصوع معیشت فرهنگیان از مهمترین دغدغه نمایندگان بوده و ساماندهی آن برای جنابعالی باید در اولویت اول باشد.

همچنین سخنگوی مجمع نمایندگان مازندران با اشاره به جلسه مجمع نمایندگان اظهار داشت:  دراین جلسه آخرین مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی استان بحث و تبادل نظر گردید و مقرر شد درجلسه آتی استاندار مازندران گزارشی از فعالیت های یکساله استان ارائه کند.

عبدالله رضیان از تدوین  برنامه عملیاتی سال آینده مجمع خبر داد و گفت: مقرر شد طرح های محرک توسعه و اولویت دار استان با هماهنگی استانداری و دستگاه های اجرایی در چارچوب برنامه ششم توسعه و بودجه سال ۹۶ پیگیری شود و مجمع نمایندگان به عنوان یک نهاد فعال ملی – استانی نقش بارزتری در تحولات مختلف ملی ،  پارلمانی و حوزه انتخابیه ایفا کند.

سخنگوی مجمع نمایندگان در همین رابطه خاطرنشان کرد: برای همگرایی و سرعت بخشیدن  مسائل استان مقرر شد قوای سه گانه استان از طریق  دبیرخانه شورای راهبردی باهم تعامل وهماهنگی بیشتری داشته باشند و جزییات شورای راهبردی از طریق استانداری اعلام خواهد شد.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان با تشکر از رسانه های گروهی و شبکه های اجتماعی ابراز امیدواری کرد درسال آینده تعامل بیشتری بین نمایندگان و خبرنگاران برقرار شود.

رضیان با اعلام اینکه مجمع نمایندگان مازندران در سال ۹۵ بیش از ۲۰ جلسه داخلی و مشترک با  وزارت خانه ها و دستگاه های اجرایی برگزار کرد افزود: علاوه برآن همکارانم به نمایندگی از مجمع در جلسات شوراها و کار گروه های ملی و استانی شرکت فعال داشتند. وخوشبخانه مجمع نمایندگان مازندران از مجامع فعال استان های مجلس شورای اسلامی است.

وی گفت: دراین جلسه با تشکر از دستگاه های خدمات رسان و امدادی تاکید شد امر مدیریت سفرهای نوروزی در استان مازندران به نحو مطلوب انجام شود ودراین رابطه مکاتباتی با مقامات ارشد کشور پیرامون خدمات ملی که استان ارائه می کند توسط رییس مجمع صورت گیرد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »