جبار کوچکینژاد نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده تخلفات صورت گرفته در صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار داشت: در این رابطه برخی افراد متهمان بازداشت شدند که تعدادی از آنها تعهد دادند که در صورت آزاد شدنشان از زندان مبالغ تخلفی را بازمیگردانیم؛ البته ممکن است مبالغی از تخلف صورت گرفته بازگشت داده شده باشد.
وی افزود: برخی هم تعهد کتبی دادند که به زودی این وجوه برداشت شده را به خزانه بازگردانند. البته برخی هم که بازداشت شدند مدام در حال آزاد شدن هستند که البته با قید وثیقه آزاد و مجدد بازداشت میشوند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: در این پرونده برخی در تلاش هستند که خود را با هزار و یک تلاش نجات دهند.
کوچکینژاد در خاتمه گفت که ما همواره پیگیر این پرونده هستیم تا موارد تخلف شده به خزانه برگشت داده شود.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














