خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان تجهیز و ایمن‌سازی می‌شوند

علی خاکی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حوزه کاری معانت طرح و برنامه و توسعه منابع انسانی در چهار محور تعریف شده است.

وی با بیان اینکه یکی از حوزه کاری ما مربوط به ساماندهی نیروهای انسانی که شامل هیئت علمی و غیر هیئت علمی می‌شود است، افزود: در این راستا نیروها ساماندهی و جذب می‌شوند.

معاون طرح و برنامه و توسعه منابع انسانی دانشگاه فرهنگیان کشور عنوان کرد: با توجه به شرایط خاص دانشگاه ما که افراد زیادی در آستانه بازنشتگی هستند برای جذب نیروهای متخصص تلاش کنیم.

خاکی با اشاره به اینکه مجوز جذب بالغ بر ۹۰ نیروی جدید در سراسر کشور اخذ شده است، عنوان کرد: تلاش می‌شود تا با توجه به نیاز دانشگاه این میزان را به دو برابر افزایش دهیم.

وی تصریح کرد: طرح و برنامه یکی دیگر از وظایف این معاونت است که بیشتر در خصوص بودجه و اولویت‌های برای تخصیص بودجه انجام می‌شود.

معاون طرح و برنامه و توسعه منابع انسانی دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: یکی دیگر از حوزه‌های فعالیت این معاونت امور مالی است که دریافت‌ها و پرداخت‌ها را مدیریت می‌کند.

خاکی بیان کرد: پشتیبانی نیز از دیگر وظایف این معانت در دانشگاه فرهنگیان است که فعالیت‌های خرید تجهیزات و اغلام مورد نیاز دانشگاه ها انجام می‌دهد.

وی یکی از برنامه‌هایی که در دستور کار سال آینده این معاونت است را تعمییر و تجهیز خوابگاه ها عنوان کرد و افزود: باتوجه به اینکه دانشجویان این دانشگاه چهار سال از عمر خود را در خوابگاه‌ها زندگی می کنند تلاش می کنیم خوابگاه‌ها را تجهیز و ایمن کنیم.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *