تحرکات زودهنگام غرب برای اثرگذاری بر انتخابات 96

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس «عباس حاجی‌نجاری» در روزنامه «جوان» نوشت:

یکی از پیامدهای منفی روند مذاکرات هسته‌ای که از منظر مذاکره‌کنندگان مغفول مانده است، زمینه‌یابی بیگانگان و دشمنان نظام اسلامی برای نفوذ بیشتر و تعمیق حوزه‌های جنگ نرم در عرصه‌های مختلف است، به گونه‌ای که اوباما بلافاصله بعد از  تصویب برجام و آغاز روند اجرایی تعهدات ایران در حوزه سخت‌افزاری، از آن سخن به میان آورد و با اعلام اینکه هدف امریکا تحقق «روح برجام» است، به ابعادی از آن در حوزه جوانان و تغییر در ایران اشاره می‌کند و البته چشم‌انداز خود را به 10 تا 15 سال آینده برای تحقق تغییر در ایران تعمیم می‌دهد. این امر به ویژه توسط ترامپ، رئیس‌جمهور جدید امریکا مورد تأکید بیشتری قرار گرفته و رسماً اعلام می‌کند که اگر ایران با امریکا باشد، امریکا با پرونده هسته‌ای ایران مشکلی نداشته و آن را می‌پذیرد.
یکی از عرصه‌هایی که تلاش برای این نفوذ و اثرگذاری را بیشتر می‌کند، انتخابات و به ویژه انتخابات ریاست جمهوری است. تجربه حوادث تلخ بعد از انتخابات دهم ریاست جمهوری و تلاش دشمنان برای حمایت از فتنه با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود، نشان داد که این عرصه چقدر برای دستیابی آنها به اهداف‌شان در مقابله با نظام اسلامی اهمیت دارد. در این زمینه می‌‌توان به نگرانی‌های اخیر آنها از روند رقابت‌های آستانه انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری اشاره کرد.

هفته گذشته نشریه فارین‌افرز وابسته به شورای روابط خارجی امریکا، از مسئولان کاخ سفید خواستار حمایت واشنگتن از طیف موسوم به «میانه‌رو» در انتخابات ایران شده و می‌نویسد: قبل از آنکه بیش از حد دیر شود، امریکا به تقویت میانه‌روها در ایران بپردازد. نشریه شورای روابط خارجی امریکا در ادامه با هشدار نسبت به عواقب رویارویی نظامی امریکا با ایران و تندروخواندن مخالفان زیاده‌خواهی‌های واشنگتن در ایران می‌افزاید: رویارویی نظامی با ایران هیچ دستاوردی برای ایالات متحده نخواهد داشت.
 تنها پیامد چنین اقداماتی تقویت تندروها در تهران خواهد بود، روندی که پیش‌تر نیز (با مواضع خصمانه ترامپ) آغاز شده و به تضعیف میانه‌روها از جمله «حسن روحانی» رئیس‌جمهور و «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه منجر شده و این در حالی است که تنها کمتر از سه ماه به انتخابات ریاست جمهوری در ایران باقی مانده است. همین خط در جلسه استماع کنگره امریکا که در روز 12 فوریه (24 بهمن‌ماه) برگزار شده بود مورد تأکید قرار می‌گیرد و به کنگره توصیه می‌شود که با بهره‌گیری از اختلافات درونی حکومت ایران خط تقویت اصلاح‌طلبان مورد توجه قرار گیرد. موضع برخی از سران اروپایی نیز در این عرصه صراحت بیشتری دارد.
 سخنگوی وزارت خارجه فرانسه، قبل از سفر وزیر خارجه این کشور به ایران صراحتاً نگرانی اروپا را از بی‌اثر بودن برجام در زندگی مردم ایران اعلام و تأکید می‌کند که در این سفر هدف مذکور دنبال می‌شود.

ناکامی دشمنان در مواجهه با نظام اسلامی در عرصه‌های نظامی و امنیتی، توجه آنها را بر نفوذ در عرصه‌های جنگ نرم معطوف کرده و آنها تلاش دارند شکست‌های خود را در این عرصه متمرکز کنند که در این میان انتخابات‌ها یکی از میادینی است که متأسفانه قدرت مانور آنها به دلیل وجود شبکه‌های ماهواره‌ای، مجازی و البته زمینه‌های داخلی گسترده است که مصداق روشن آن را می‌توان حوادث قبل، حین و پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم یا تأثیر شبکه‌های رسانه‌ای آنها در انتخابات سال 92 و 94 مجلس دانست.

 این امر سبب شده است که بند 6 سیاست‌های کلی انتخاباتی که مهرماه امسال پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، به این موضوع اختصاص یافته و انتظار این بود که دستگاه‌های ذی‌ربط قوانین و دستورالعمل‌های لازم را برای جلوگیری از دخالت‌ها و حمایت‌های مالی و تبلیغی بیگانگان برای اثرگذاری در انتخابات را تدوین و ابلاغ کنند که متأسفانه تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.

علاه بر سیاستگذاری‌هایی که ممکن است در عرصه‌های مختلف اقتصادی برای اثرگذاری بر فرآیندهای انتخابات ایران نظیر انعقاد برخی قراردادهای خاص و سمبلیک نظیر تحویل هواپیما و… صورت گیرد، خط تبلیغی دستگاه‌های رسانه‌ای دشمنان در انتخابات گذشته پیرامون محور سیاسی نظیر تضعیف و تبلیغ علیه نهادهای مسئول یا ناظر در انتخابات، تلاش برای جهت‌دهی به افکار عمومی به سمت نامزد یا نامزدهای خاص، تمرکز شبکه‌های ماهواره‌های و مجازی برای فراخوان حضور در پای صندوق‌های رأی از طریق پیام‌سازی و پیام‌رسانی و… از مجموعه اقداماتی است که فضای انتخابات را متأثر کرده و البته در نتیجه آن نیز تأثیر می‌گذارد و البته برخی اقدامات واکنشی نظیر «لیست انگلیسی» در مواجهه با آن نیز ممکن است نتیجه عکس داشته باشد.
در شرایط خلأ قوانین و مقررات لازم و اهتمام نداشتن دستگاه‌های ذی‌ربط در رصد و کنترل شبکه‌های مسئول، تمرکز رسانه‌های جبهه انقلاب بر اقدامات ایجابی و روشنگرانه می‌تواند نقش کنترل‌کننده‌ای در این عرصه داشته باشد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »