آغاز هماهنگی میان‌بخشی برای هوشمندسازی شهر بندرعباس

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، با حمایت اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان هرمزگان، نشست ویژه‌ای صبح امروز به منظور ایجاد هماهنگی برای شکل‌گیری فرایند هوشمندسازی شهر بندرعباس با حضور معاون برنامه‌ریزی شهرداری بندرعباس و دیگر مجموعه‌های مرتبط با این موضوع در شهرداری این شهر برگزار شد.

در این نشست که مدیران حوزه فاوا و مدیران سازمان‌های تابعه شهرداری و همین طور نماینده شرکت پیشگامان رسانه پارسو نیز حضور داشتند، ابعاد مختلف اجرای طرح‌های مرتبط با فرآیند هوشمندسازی شهر بندرعباس بر پایه تکنولوژی‌ها و ایده‌های نو با محوریت بهره‌گیری از توان بومی در این بخش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مهدی عسکری‌زاده مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در این نشست با بیان اینکه شهر هوشمند فرایندی است که می‌تواند تراکم، پیچیدگی و مسایل و مشکلات جدید شهری را مدیریت کند، گفت: 4 دلیل برای الزام هوشمند شدن شهرها مطرح می‌شود که شامل رشد سریع فناوری به ویژهICT، پیچیده‌تر شدن زندگی بشر در شهرهای بزرگ، افزایش بهره‌وری و خدمات رسانی بهتر به مردم است.

وی شهر هوشمند را شهری دارای اشتراک‌گذاری اطلاعات و همکاری در همه سطح‌های جامعه دانست و ادامه داد: دانش لازم، توسعه دانش‌محور، اصول مبتنی بر توسعه پایدار و یکپارچگی شهری از ویژگی‌های این شهر به حساب می‌آید.

عسکری‌زاده افزود: با توجه به فرایند شکل گیری شهر هوشمند و ارائه پیشنهادات نماینده شرکت حاضر در جلسه از جمله نصب تکنولوژی Ice-Gateway در چراغ‌های سطح خیابان، کنترل ترافیک و روان شدن آن و همچنین مدیریت انرژی در روشنایی خیابان‌ها و معابر را خواهیم داشت.

مدیر ارشد وزارت ارتباطات در هرمزگان با اشاره به ضرورت وجود چتر Wi-Fi در بندرعباس تصریح کرد: مدیریت و میزبانی کلی داده‌ها و امکان استفاده عابرین از بلوتوث و وای‌فای در سایه ارائه این تکنولوژی امکان‌پذیر است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »