ناخوشایندی مردم نشان ضعف سازمان حمایت از مصرف کنندگان است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، حجت الاسلام صفایی حائری در خطبه های نماز جمعه سیریک با انتقاد از عملکرد ضعیف سازمان حمایت از مصرف کنندگان گفت: سازمانی که بزرگترین جامعه هدف یعنی مصرف کنندگان در بر دارد متاسفانه به دلیل فقدان استقلال چتر حمایت از مصرف کننده را برداشته است.

وی اضافه کرد: نهم اسفند روز ملی حمایت ازحقوق مصرف کننده نامگذاری شده است، اما با توجه به نام پر مسمایی که این سازمان دارد متاسفانه عملکردی ضعیف در بازار دارد.

حجت الاسلام صفایی در ادامه گفت: در هشتم اسفند ماه سال ۱۳۵۹ ستاد امور تربیتی و تربین اسلامی با هدف گسترش و تعمیق ارزشهای انقلابی و اسلامی در نظام آموزش و پرورش کشور تشکیل شد.

وی با بیان اینکه امروزه کم کم  تربیت اسلامی جای خود را به تربیت غرب داده و با تاکید به مدیران پرورشی آموزش و پرورش گفت : آموزش دانش آموزان بعد از خانواده ها به عهده مدیران پرورشی در آموزش و پرورش است ،که مواظب باشند دانش آموزان تحت تاثیر تربیت غرب قرار نگیرند

 وی با بیان اینکه تربیت در آموزش و پرورش حال خوبی ندارد، و با تاکید بیشتر برحوزه تربیت در آموزش و پرورش تصریح کرد: تعلیم و تربیت به مانند دو بال یک پرنده هستند که لازم است آموزش و پرورش به همان اندازه که در حوزه علم و تعلیم توجه دارد به دنبال رفع چالش ها در حوزه تربیت دانش آموزان باشد

امام جمعه سیریک در ادامه با اشاره به کلنگ زنی نیروگاه بخار در سیریک اظهار کرد: این نیروگاه که فاز اول آن ۴۱ ماه دیگر به بهره برداری می رسد از ثمرات برجام است که باعث توسعه سواحل مکران خواهد شد

وی با اشاره به برگزاری کنفرانس حمایت از فلسطین افزود: باید تمام دولت های اسلامی از آرمانهای فلسطین دفاع کنند و جزء اولویتهای مهم کاری خود قرار دهند به طوری که دشمنان وحدت در بین کشورهای مسلمان را حس کنند

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »