برگزاری مانور بزرگ اطفاء حریق در بندرلنگه

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرلنگه در حوزه غرب استان هرمزگان به نقل از روابط عمومی بنادر و دریانوردی بندرلنگه، محمود صابری مدیر بنادر غرب هرمزگان در حاشیه این مانور، سیستم فرماندهی حادثه (آی.سی.اس) را یک روش استاندارد بین‌المللی دانست که در بنادر تراز اول دنیا جهت کنترل بحران‌ها استفاده می شود.

وی افزود: در این روش، تمامی حوادث و بحران‌ها در هر زمان و مکان تبیین و روش‌های مدیریت آن‌ها تعریف شده است.

صابری خاطرنشان کرد: دوره آموزشی آی.سی.اس برای دومین بار در استان و نخستین بار به میزبانی بندر لنگه طی چهار روز برگزار شد که سه روز آن مباحث تئوری و روز چهارم مانور عملیاتی به شکل میدانی با حضور تمامی ارگان های مرتبط با ستاد مدیریت بحران شهرستان بندر لنگه برگزار شد و در پایان آن، نقاط ضعف و قوت توسط کارگروه‌های تخصصی و کارشناسان مدیریت بحران و پدافند غیرعامل مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت.

مدیریت بنادر غرب هرمزگان ضمن قدردانی از مشارکت دست‌اندرکاران و دستگاه‌ها اعم از نیروهای صف و ستادی و ارگان های نظامی و انتظامی، اظهار داشت: انجام مانور امداد و نجات با همت منیع دستگاه‌های شرکت کننده، ظرفیت ها و توانمندی‌های امداد رسانی در بندر لنگه به عنوان یک شهرستان ساحلی که معیشت عمده مردم با دریا گره خورده، را به منصه ظهور رساند.

وی در پایان اجرای این مانور را نقطه عطفی در هم افزایی دستگاه‌ها و کمک به توسعه اقتصاد دریامحور دانست و گفت: حضور دانش آموزان و اقشار مختلف مردم در حاشیه این مانور فرصتی برای آموزش شیوه‌های نوین و نظام مند در مواجهه با حوادث، صیانت از اموال مردم و بیت المال در جغرافیای بنادر را فراهم کرد.

در این مانور که با مشارکت ارگان‌های همکار و اقشار مختلف مردم برگزار شد، آیت‌الله سید محمدجواد رکنی امام جمعه بندر لنگه، شیخ بهجت امام جمعه اهل سنت این شهرستان، فرماندار و جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی حضور داشتند.

این مانور با فرمان مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه کلید خورد و در سه بخش آتش‌سوزی در دریا و خشکی، جلوگیری از عملیات خرابکارانه و امدادرسانی به مصدومین ادامه یافت.

محمود صابری با ابراز رضایت از عملکرد شرکت‌کنندگان در این مانور اظهار داشت: پیش از برگزاری مانور، با تشکیل 21 کارگروه فرماندهی حادثه متشکل از ادارات و کارشناسان ارشد و نیروهای مردمی، سناریوی از پیش تعیین شده در سه بخش آتش‌سوزی در دریا و خشکی، جلوگیری از عملیات خرابکارانه و امدادرسانی به مصدومین تبیین شد.

وی مدیریت یکپارچه، پرهیز از موازی کاری، تعامل بین ادارات و ارگان ها بر اساس مسوولیت های محوله و همچنین حضور اقشار مختلف مردم از جمله دانش آموزان و ارایه آموزش میدانی مدیریت بحران به آنان را از جمله نقاط قوت و برجسته این رویداد مهم برشمرد.

ارسلان بهاری میمندی فرماندار شهرستان بندر لنگه نیز ضمن قدردانی از نیروهای عملیاتی حاضر در این مانور، تلاش‌های کارکنان مجموعه بنادر غرب استان را ستود و ابراز امیدواری کرد با انجام مانورهای مشابه، مدیریت بهتری در حوادث غیرمترقبه و شرایط اضطرار در شهرستان اعمال شود.

ابراهیم کریمی مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل سازمان بنادر نیز ضمن اشاره به موقعیت استراتژیک استان هرمزگان و همجواری آن با کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس، گفت: هرمزگان با بهره‌مندی از بنادر مهم در شرق و غرب و همچنین برخورداری از بیشترین سواحل کشور، میزبان شایسته‌ای برای دو مانور آی.سی.اس طی یکسال گذشته بوده است.

وی در همین رابطه اضافه کرد: مانور آی سی اس 200 در بندر شهید ذاکری قشم و آی.سی.اس 300 در بندر لنگه اجرایی شده است.

لازم به ذکر است، مانور بزرگ اطفا حریق در دریا و خشکی بر اساس اصول مدیریت بحران و سیستم فرماندهی حادثه با مشارکت فرمانداری، جمعیت هلال احمر، آتش نشانی، دریابانی، منطقه پنجم ندسا، شهرداری و شورای اسلامی بندر لنگه و به همت اداره کل مدیریت بحران سازمان بنادر و اداره بنادر و دریانوردی لنگه برگزار شد.

گفتنی است، مدیریت بنادر غرب هرمزگان در حاشیه این مانور با حضور در جمع ناخدایان و خدمه شناورهای سنتی مستقر در بندر لنگه، ضمن شنیدن نقطه نظرات و دیدگاه های آنان، بر لزوم تشکیل کارگروهی جهت تسهیل خدمات‌رسانی به این بخش تاثیرگذار در سپهر تجارت دریایی کشور تاکید کرد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »