دستگاه‌های اجرایی به مقوله اقتصاد مقاومتی بی‌‌توجهی می‌‌کنند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرجاسک، محمدکاظم مناقبیان ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه در مسجد امام علی(ع ) جاسک ضمن سفارش نمازگزاران به رعایت تقوای الهی در خصوص اهمیت و نقش پیشه کردن تقوا اظهار کرد: تقوا پیشه کنید در هر جا و در هر زمان زیرا کسی که تقوا را رعایت کند هرگز وحشتی و خوفی و غصه‌ای ندارد.

وی با اشاره به اینکه رسول خدا در جایی ارزش و شرافت مؤمن را بالاتر از کعبه می‌دانند، افزود: کسی که در جامعه شخصیت و جایگاهی دارد ما حق نداریم او را هتک حرمت کنیم.

خطیب جمعه جاسک ادامه داد: در جامعه ما ترور شخص معنی ندارد ولی ترور شخصیت وجود دارد باید همه ما به آن توجه داشته باشیم.

مناقبیان در خطبه دوم، خطاب به نمازگزاران گفت: دستگاه‌های اجرایی ما در سطح شهرستان متاسفانه در بحث اقتصاد مقاومتی ضعیف عمل می‌کنند.

وی با بیان اینکه با قصه نان گفتن شکم گرسنه سیر نمی‌شود، اضافه کرد: از شعار گفتن پرهیز کنیم و سعی کنیم چیزی که واقعیت جامعه است را بپذیریم.

امام جمعه جاسک بیان کرد: مردم ما امسال در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی حماسه آفریدند و مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان زدند.

مناقبیان تاکید کرد: مردم عزیز ما عزت و غیرت خود را برای دفاع از انقلاب با هیچ چیز دیگری عوض نخواهند کرد، نه تهدید، نه تطمیع و نه هیچ چیز دیگری نمی‌تواند اراده پولادین ملت را سست کند. 

وی خاطرنشان کرد: بر اساس آمار در بین اصناف جامعه بیشترین شهید را در هشت سال دفاع مقدس جامعه روحانیت تقدیم نظام اسلامی کرده است.

وی در بخش پایانی خطبه دوم به سالروز کودتای انگلیسی و بر سر کار نشاندن رضاخان اشاره کرد و گفت: نخستین هدف انگلیس مخالفت با اسلام، تضعیف و انزوای روحانیت بود.

مناقبیان گفت: لازم است در برنامه‌های توسعه نگاهی به اشتغال‌های جدید برای کسب درآمد جوانان شهرستان داشته باشیم و این امر از طریق آموزش‌های فنی و حرفه‌ای میسر می‌شود و خانواده‌ها جوانان را در این مسیر تشویق کنند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »