سعید اسدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان از تشکیل پرونده قضایی برای انفجار در یک مرکز تحقیقاتی واقع در جاده بندرعباس و میناب خبر داد و گفت: پرونده در شعبه 7بازپرسی در حال رسیدگی و دستور تعیین مقصر حادثه نیز صادر شده است.
وی گفت: دستورات قضایی لازم برای تحقیق انجام و علت حادثه برای تعیین علت تامه فوت صادر شده است.
دادستان بندرعباس اضافه کرد: پرونده در مرحله کارشناسی است و دستور تعیین مقصر حادثه نیز صادر شده و پیگیری های لازم درحال انجام است.
براساس گزارش خبرگزاری میزان، چندی قبل به جهت اتصال کابل برق و انباشت گازهای قابل اشتعال انفجاری که در یک مرکز تحقیقات واقع در جاده بندرعباس و میناب در عمق 20 متری زمین رخ داد 5 کارگر کشته و 9 نفر مجروح برجای گذاشت.

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس
هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامههای ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













