دودسازان سلامت مردم خوزستان را تهدید می کنند

علی ساری در گفت و گو با مهر با اشاره به برگزاری همایش ملی روز جهانی تالاب ها در اهواز اظهار کرد: آنچه که باید مورد توجه قرار گیرد؛ رعایت الزامات زیست محیطی و عمل در جهت جبران آسیب هایی است که به طبیعت و محیط زیست وارده شده است.

وی افزود: خشک شدن تالاب ها که اکوسیتسم را تغییر می دهند؛ ناشی از عدم عمل به الزامات زیست محیطی است که تبعات و فجایع بسیاری را به دنبال دارد.

نماینده مردم اهواز در مجلس تصریح کرد: سدسازی، انتقال آب و فعالیت های دیگر ضد محیط زیست، موجب شد که تالاب های خوزستان در وضعیت نامناسب و بحرانی قرار بگیرند و این مسئله آینده خوزستان و کشور را تهدید می کند.

ساری با یاد کردن از برخی شرکت ها به نام دودسازان گفت: امروز وضعیت محیط زیست خوزستان بسیار اسفبار است. علاوه بر گرد و خاک که ناشی از خشک شدن تالاب ‌ها، سدسازی و انتقال آب است، متاسفانه برخی صنایع دودساز سلامت مردم خوزستان را در معرض تهدید قرار داده است.

وی ادامه داد: مردم استان به دلیل سوزاندن مزارع نیشکر که روشی غیر اصولی و غیر علمی است، دچار رنج‌های بسیاری شده اند. صنایع نفتی نیز بر خلاف الزامات زیست محیطی، آلودگی هوای خوزستان را شدیدتر و غیر قابل تنفس کرده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: باید تلاش شود تا صنایع دودساز به مسئولیت های اجتماعی خود عمل کنند و بیش از این محیط زیست خوزستان را نابود نکنند.

ساری با تاکید بر تامین حق آبه تالاب های خوزستان عنوان کرد: احیای تالاب های خوزستان امری ضروری است و باید همه در جهت احیای تالاب ها برای حفظ جلگه خوزستان تلاش کنند و لازم است که اقدامات اساسی صورت گیرد.

وی اظهار کرد: در مجلس دهم تاکید بسیاری بر حفظ محیط زیست و جلوگیری از پروژه های ضد محیط زیست وجود دارد و تلاش خواهد شد که با استفاده از اختیارات قانونی گام های اساسی برداشته شود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »