تالاب بختگان جان تازه گرفت

جواد مهدی پور در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: بارش های روزهای اخیر در منطقه نی ریز سبب آبگیری بخشی از تالاب بختگان شده است.

وی افزود:  حدود 60 درصد از مساحت تالاب در قسمت شرقی مسیر پوزه میل تا حاجی آباد به صورت سطحی آبگیری شده و امیدواریم با تداوم بارندگی ها شاهد احیا این تالاب باشیم.

رئیس اداره حفاظت از محیط زیست نی ریز با اشاره به برنامه ریزی ها در راستای احیا بختگان خاطرنشان کرد: کارگاه مشورتی درخصوص تدوین برنامه جامع زیست بومی به منظور احیاء تالاب بختگان با محوریت ارزش ها، تهدیدات و خدمات تالاب و همچنین بررسی مشکلات و پیامدهای خشکیده شدن آن  به مدت دو روز در فرمانداری شهرستان استهبان برگزار و ضمن بررسی مشکلات پیش رو، پیشنهاداتی نیز مطرح شد.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *