هرمزبان – پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و همچنین ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مراحل پایانی خود نزدیک شده و آماده افتتاح رسمی است.
به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، این پروژه مهم به منظور تأمین آب شرب سالم و بهبود شرایط زندگی ساکنان این مناطق اجرا شده و میتواند تأثیرات مثبتی بر کیفیت زندگی مردم داشته باشد. با توجه به اهمیت این پروژه در تأمین نیازهای آبی، انتظار میرود که با افتتاح آن، دسترسی به آب شرب بهبود یابد و مشکلات موجود در این زمینه کاهش یابد.
انتهای پیام/
منبع: ایرنا

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبتنام کردهاند
هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمدهاند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهرهمند هستند.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













