هرمزبان – تیم فوتبال شناور سازی قشم در چارچوب رقابتهای دسته اول باشگاههای کشور، در دیداری خانگی برابر تیم سایپا تهران شکست خورد.
به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، این مسابقه که در ورزشگاه خانگی قشم برگزار شد، با نتیجهای نامطلوب برای تیم میزبان به پایان رسید. تیم قشم که به دنبال کسب امتیاز در این دیدار بود، نتوانست از فرصتهای خود بهرهبرداری کند و در نهایت نتیجه را به حریف تهرانی واگذار کرد. این شکست، چالشهای بیشتری را برای تیم شناور سازی قشم در ادامه رقابتها به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام/
منبع: ایرنا

مدیرعامل توزیع برق هرمزگان از شهروندان استان خواست تا در پویش ملی ۲۵ درجه شرکت کنند
هرمزبان –
مدیرعامل توزیع برق هرمزگان، با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی در فصل گرما، از شهروندان خواست تا با مشارکت در پویش ملی «قرار همدلی مردم ایران» و تنظیم دمای وسایل سرمایشی بر روی ۲۵ درجه، به حفظ پایداری شبکه برق کشور کمک کنند.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













