مشارکت فعال کیشوندان در حمایت از میهن اسلامی

هرمزبان – ساکنان جزیره کیش به مدت بیش از ۹۰ شب با حضور در خیابان‌ها، حمایت خود را از انقلاب اسلامی و میهن اعلام کرده‌اند. این تجمعات مردمی نشان‌دهنده همبستگی و عزم کیشوندان در دفاع از ارزش‌های ملی و اسلامی است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، ساکنان جزیره کیش در ادامه حمایت‌های خود از انقلاب اسلامی، به مدت بیش از ۹۰ شب به خیابان‌ها آمده و با برگزاری تجمعات، همبستگی خود را با میهن اسلامی نشان داده‌اند. این حرکت مردمی در راستای دفاع از ارزش‌ها و اصول انقلاب اسلامی صورت می‌گیرد و نشان‌دهنده عزم و اراده قوی مردم کیش در این راستا است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که این تجمعات به‌ویژه در شب‌ها با شور و نشاط خاصی برگزار می‌شود و مردم با در دست داشتن پرچم‌های ایران، شعارهایی در حمایت از انقلاب اسلامی سر می‌دهند. این اقدام کیشوندان به‌عنوان یک نمونه از همبستگی ملی در دفاع از میهن تلقی می‌شود و به‌طور مداوم در حال ادامه است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری مهر

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

۸۵ وکیل نیکوکار در هرمزگان به حمایت از حقوق خانواده‌های نیازمند پرداختند

هرمزبان –

بندرعباس – ایرنا – با راه‌اندازی ۱۹ میز خدمت و همکاری ۸۵ وکیل نیکوکار، بیش از ۹ میلیارد تومان خدمات حقوقی رایگان به مددجویان کمیته امداد هرمزگان ارائه شد. این اقدام به منظور کاهش هزینه‌های دادرسی و تسهیل دسترسی اقشار آسیب‌پذیر به عدالت صورت گرفته است و نشان‌دهنده عزم جدی برای تحقق عدالت اجتماعی در این استان است.

ادامه خبر »

آزادی سه زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان با بدهی بیش از ۳۰ میلیارد ریال

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که در روز عید قربان، با تلاش کارکنان این ستاد، سه زندانی جرائم مالی غیرعمد که مجموع بدهی آنها بیش از ۳۰ میلیارد ریال بود، در استان آزاد شدند.

ادامه خبر »

توزیع ۲۲ هزار بسته گوشت گرم در میان نیازمندان هرمزگان به مناسبت عید قربان

هرمزبان –

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان اعلام کرد که در ایام عید سعید قربان، با همکاری حاجیان، خیرین و مراکز نیکوکاری، ۲۲ هزار و ۸۹۵ بسته گوشت گرم قربانی توسط امدادگران این نهاد توزیع شد.

ادامه خبر »

هرمزگان با تأمین ۶۰ درصد بنزین کشور، نیاز به مدیریت بهینه سوخت دارد

هرمزبان –
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس از شرایط نامناسب توزیع سوخت در این شهر انتقاد کرد. وی اظهار داشت که با وجود تولید ۶۰ درصد بنزین کشور در استان هرمزگان، مردم نباید در صف‌های طولانی برای دریافت بنزین منتظر بمانند.

ادامه خبر »

نخستین روستای عاری از دخانیات در جاسک به نام «گنگان» شناخته شد

هرمزبان – سرپرست شبکه بهداشت و درمان جاسک اعلام کرد که روستای «گنگان» به عنوان نخستین روستای بدون دخانیات در این شهرستان معرفی شده است. این اقدام در راستای برنامه‌های ارتقای سلامت عمومی و ترویج سبک زندگی سالم با همکاری فعال اهالی انجام شده است.

ادامه خبر »

تأمین نقدینگی واحدهای صنعتی هرمزگان از طریق تفاهم‌نامه‌های بانکی

هرمزبان – مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی هرمزگان از امضای قرارداد همکاری با بانک صنعت و معدن برای ارائه تسهیلات «سرمایه در گردش» به واحدهای تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی خبر داد. وی افزود: این تفاهم‌نامه به تأمین نقدینگی واحدهای صنعتی استان کمک خواهد کرد.

ادامه خبر »

سومین گردهمایی مدارامید سپاه امام سجاد (ع) در هرمزگان برگزار شد

هرمزبان –

سومین همایش مدار امید به مناسبت گرامی‌داشت سردار شهید نائینی در سپاه امام سجاد(ع) برگزار شد. این همایش با هدف تجلیل از یاد و خاطره این شهید بزرگوار و تبیین اهداف و ارزش‌های او برگزار گردید. شرکت‌کنندگان در این مراسم به بیان ویژگی‌های شخصیتی و خدمات سردار نائینی پرداختند.

ادامه خبر »