دیدار جانشین فرماندهی و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت بسیج سپاه بستک با همسر شهید علی رخش‌بهار

هرمزبان – جانشین فرماندهی و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت بسیج سپاه بستک با همسر شهید علی رخش‌بهار دیدار کردند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، جناب سرهنگ جلالی، جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه بستک و حجت الاسلام والمسلمین رئیسی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه این ناحیه، با حضور در منزل همسر شهید علی رخش‌بهار، با ایشان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این ملاقات صمیمانه، یاد و خاطره این شهید والامقام گرامی داشته شد و از صبر و فداکاری خانواده‌های معظم شهدا تجلیل به عمل آمد. سرهنگ جلالی در این دیدار به اهمیت جایگاه شهدا در تأمین امنیت و آرامش جامعه اشاره کرده و تأکید کردند که یاد و رشادت‌های شهید رخش‌بهار همواره در خاطر مردم و مسئولان شهرستان بستک باقی خواهد ماند. ایشان همچنین حمایت از خانواده‌های شهدا را وظیفه‌ای همگانی دانسته و بر تداوم راه و آرمان‌های شهدا تأکید کردند. حجت الاسلام رئیسی نیز به ویژگی‌های اخلاقی شهید رخش‌بهار اشاره کرده و ولایتمداری، اطاعت از دستورات امام و صبر در برابر مشکلات را از جمله خصوصیات بارز ایشان برشمردند. همسر شهید علی رخش‌بهار نیز با ابراز قدردانی از این دیدار، بر اهمیت زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تأکید کردند. در پایان این دیدار، به رسم ادب و ارادت، لوحی مزین به تصاویر شهدای سپاه بستک به همسر شهید اهدا گردید.
انتهای پیام/
منبع: ایسنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

استقبال گرم مردم بندرعباس از زائران حرم حضرت معصومه

هرمزبان –

کاروان خدام حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) به مناسبت عید غدیر خم، با پرچم متبرک این آستان مقدس وارد بندرعباس شد. این کاروان با استقبال گرم مردم و عاشقان اهل‌بیت(ع) مواجه گردید. حضور این کاروان بخشی از برنامه‌های فرهنگی و معنوی ویژه این ایام در استان هرمزگان است.

ادامه خبر »

غفلت از پدافند غیرعامل، هزینه‌های بحران را به شدت افزایش می‌دهد

هرمزبان – استاندار هرمزگان بر اهمیت رعایت اصول پدافند غیرعامل تأکید کرد و آن را عامل تقویت امنیت ملی دانست. وی هشدار داد که بی‌توجهی به این اصول، آسیب‌پذیری استان را افزایش می‌دهد و هزینه‌های مدیریت بحران را به شدت بالا می‌برد.

ادامه خبر »

تاخیر در پیاده‌سازی پدافند غیرعامل تهدیدی جدی محسوب می‌شود

هرمزبان –

استاندار هرمزگان نسبت به تأخیر در اجرای پدافند غیرعامل انتقاد کرد و تأکید نمود که تهدیدات کنونی بر پایه فناوری‌های نوین شکل گرفته‌اند. وی ضرورت بازطراحی دکترین امنیتی استان را مورد تأکید قرار داد.

ادامه خبر »

برگزاری «مهمانی ۳ کیلومتری غدیر» در خیابان‌های میناب؛ نمادی از عظمت وحدت و ولایت

هرمزبان –

شهرستان میناب به مناسبت عید سعید غدیر خم، بزرگ‌ترین اجتماع مردمی تحت عنوان «مهمانی ۳ کیلومتری غدیر» را در خیابان‌های این شهر برگزار می‌کند. این رویداد نماد وحدت و انسجام مردم میناب در شب جشن ولایت است.

ادامه خبر »

دشمن پس از ناکامی نظامی، به جنگ اقتصادی و اجتماعی روی آورده است

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی وکیل‌پور با بیان تغییر رویکرد دشمن در برابر جمهوری اسلامی، اظهار داشت که پس از شکست در میدان‌های نظامی، دشمن اکنون به دنبال ایجاد فرسایش اقتصادی و اجتماعی است. وی تأکید کرد که وحدت مردم و بصیرت دینی، به ویژه انسجام شیعه و سنی، مانع نفوذ و تأثیرگذاری دشمن خواهد شد.

ادامه خبر »

خشم دشمن نشانه پیروزی راه انقلابی مردم ایران است

هرمزبان – نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب در بندرعباس اظهار داشت که عصبانیت دشمنان نشان‌دهنده تأثیرگذاری نظام اسلامی است. وی افزود که ایستادگی ملت بر آرمان‌های انقلابی و وحدت مذاهب، خشم دشمنان را به شدت افزایش داده است.

ادامه خبر »

مراسم گرامیداشت یاد و خاطره فرماندهان شهید جنگ تحمیلی سوم در بندرعباس برگزار گردید

هرمزبان –

مراسم بزرگداشت فرماندهان شهید جنگ تحمیلی شامل سپهبد محمد پاکپور، سرلشکر غلامرضا سلیمانی و دریابان علیرضا تنگسیری در مسجد جامع بندرعباس برگزار شد. این مراسم با حضور گسترده مردم، خانواده‌های شهدا، مسئولان و نیروهای نظامی و انتظامی برگزار گردید.

ادامه خبر »