هرمزبان – ارتش آمریکا روز گذشته به چند قایق غیرنظامی و باری در آبهای خلیج فارس حمله کرد که در نتیجه آن تعدادی از افراد جان خود را از دست داده و برخی دیگر نیز مجروح شدند.
به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، این حمله در بندرعباس اتفاق افتاد و تصاویر اولیه از صیادان مجروح این حادثه منتشر شده است. جزئیات بیشتری از این واقعه در دسترس نیست، اما گزارشها حاکی از آن است که این حمله به قایقهای مردمی و باری، نگرانیهای زیادی را در میان ساکنان منطقه ایجاد کرده است. این اقدام ارتش آمریکا در حالی صورت میگیرد که تنشها در خلیج فارس به شدت افزایش یافته است.
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری مهر

استقرار علایم ناوبری در آبهای تنگه هرمز
هرمزبان –
معاون دریایی ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمنسازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرقشدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید








