هرمزبان – سرپرست شبکه بهداشت و درمان جاسک از کشف و معدومسازی ۱۹۰ کیلوگرم مواد غذایی ناسالم در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، محمود پابرجا، سرپرست شبکه بهداشت و درمان جاسک، اعلام کرد که در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بر سلامت مواد غذایی و حفظ سلامت عمومی شهروندان، کارشناسان بهداشت محیط با انجام بازرسیهای هدفمند از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، موفق به شناسایی و جمعآوری ۱۹۰ کیلوگرم اقلام خوراکی فاقد مشخصات بهداشتی و تاریخگذشته شدند.
وی افزود که اقلام کشفشده شامل محصولات لبنی، تنقلات و مواد پروتئینی بوده و به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی و گذشتن تاریخ مصرف، پس از طی مراحل قانونی و با دستور مراجع ذیصلاح از چرخه مصرف خارج و معدوم شدند.
پابرجا با تأکید بر اهمیت سلامت مردم به عنوان خط قرمز این مجموعه، به متصدیان واحدهای صنفی هشدار داد که رعایت دقیق ضوابط و موازین بهداشتی الزامی است و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
وی همچنین از شهروندان خواست تا در هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضا، سلامت بستهبندی و وجود مجوزهای بهداشتی از جمله نشان «سیب سلامت» توجه کنند و از خرید محصولات مشکوک خودداری نمایند.
پابرجا در پایان خاطرنشان کرد که نظارتها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان با جدیت ادامه دارد و با متخلفان بدون اغماض برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری موج
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید










