نظارت مناسبی بر ساخت و سازها در هرمزگان صورت نمی‌گیرد

علی رئوفی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس با اشاره به حادثه ساختمان پلاسکو در تهران اظهار داشت: در هرمزگان قدمت ساختمان‌ها قابل مقایسه با تهران نیست و به عظمت پلاسکو نمی‌رسد اما استان دارای ساختمان‌های بزرگ و غیر ایمن نیز هست که نظارت مناسبی بر احداث و ساخت و ساز آنها نشده است.

وی افزود: حوزه معاونت عمرانی شهرداری و استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی که دخیل در امر ساخت و ساز و نظارت هستند، نظارت خود را افزایش دهند تا در آینده شاهد چنین مشکلاتی در استان نباشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استاندار هرمزگان عنوان داشت: در حادثه پلاسکو هنوز مقصر اصلی شناسایی نشده است اما قصور و کم‌کاری در دستگاه‌هایی چون شهرداری وجود دارد که در ایمن‌سازی، موارد لازم را رعایت نکرده‌اند و همچنین هیئت‌مدیره و کاسبان ساختمان که به اخطارهای شهرداری تهران توجه نداشته‌اند نیز مقصر هستند.

رئوفی در خصوص مسکن مهر هرمزگان بیان کرد: ساختمان‌هایی که تحت عنوان مسکن مهر تهیه شده است با توجه به اینکه سعی شده با کمترین هزینه ساخته شود تا محرومین بتوانند هزینه‌ها را پرداخت نمایند طبیعتا از لحاظ استانداردهای ساختمان با مسکن‌های شخصی‌ساز بسیار فاصله دارند.

وی ادامه داد: دستگاه‌های متولی امر قبل از سکونت مردم در خانه‌های مسکن مهر ضرورت دارد که مباحث ایمنی آن را یکبار دیگر بازبینی کرده تا در صورت زلزله ویا آتش‌سوزی تلفات به حداقل برسد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »