رشد ۸ درصدی پیش‌بینی‌شده در بخش صنعت، معدن و تجارت هرمزگان محقق شد

هرمزبان – محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان، در بازدید از سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، از تأمین کامل کالاهای اساسی و اشباع بازار خبر داد و اعلام کرد که پیش‌بینی رشد ۸ درصدی در حوزه صنعت، معدن و تجارت در سال ۱۴۰۴ فراتر رفته است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، آشوری تازیانی در این بازدید، گزارشی مثبت در زمینه تأمین اقلام اساسی مانند گوشت، مرغ، حبوبات، گندم، صیفی‌جات، سبزی و مرکبات ارائه کرد. وی همچنین به فعالیت‌های قرارگاه اقتصادی در استان اشاره کرد و گفت که جلسات این قرارگاه به‌طور روزانه برگزار می‌شود تا ثبات تولید و توزیع مناسب کالاها به‌طور مستمر رصد شود. استاندار هرمزگان همچنین از قرنطینه جهاد کشاورزی که نقش مهمی در حفظ سلامت مواد غذایی در حوزه صادرات، واردات و ترانزیت دارد، بازدید کرد. در ادامه، آشوری تازیانی از عملکرد اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان قدردانی کرد و تأکید کرد که با وجود چالش‌های موجود و ناترازی انرژی، موفق به تحقق رشد ۹ درصدی در این حوزه شده‌اند. وی خاطرنشان کرد که کالاهای مورد نیاز مردم به میزان کافی ذخیره‌سازی شده و بازار به‌طور روزانه پایش می‌شود. همچنین در زمینه تأمین نان، تمهیدات لازم با وجود مشکلات انرژی اتخاذ شده است. استاندار هرمزگان به انجام ۱۱ هزار مورد بازرسی توسط اداره کل صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد و گفت که میزان تخلفات حداقلی بوده که نشان‌دهنده همدلی و همکاری اصناف و فعالان اقتصادی در شرایط بحرانی است. وی در پایان از تمامی کارکنان دولت، فعالان بخش خصوصی و تولیدکنندگان که با وجود چالش‌ها، به حفظ تولید و خدمت‌رسانی ادامه داده‌اند، قدردانی کرد.
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری مهر

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »