هرمزبان – مأموران کلانتری ۱۱ شهرستان بندرعباس در پی دریافت اطلاعاتی درباره دپوی کالای قاچاق، موفق به کشف مقادیر قابل توجهی از این کالاها شدند.
به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، سرهنگ علی اکبر مرادی در این خصوص توضیح داد که مأموران کلانتری ۱۱ بندرعباس روز گذشته با دریافت اطلاعاتی مبنی بر وجود کالای قاچاق در یکی از محلات شهر، پیگیری این موضوع را آغاز کردند. وی افزود: پس از هماهنگی با دستگاه قضایی، تیمی مجرب به محل مورد نظر اعزام شد و در بازرسی از انبار، مقادیر زیادی کالا کشف کردند.
این مقام انتظامی اعلام کرد که در این عملیات، ۱ هزار و ۷۲۸ عدد مکمل ورزشی، ۴۳۳ کیسه خواب، ۱ هزار و ۵۹۵ ثوب انواع البسه و ۱۵۰ عدد کیف و کمربند خارجی قاچاق به دست آمد. سرهنگ مرادی همچنین ارزش مالی این کالاها را با توجه به ارزیابی کارشناسان اقتصادی، ۳۰ میلیارد ریال عنوان کرد و خاطرنشان ساخت که در این راستا پرونده قضایی تشکیل و مالک کالاهای قاچاق به مراجع قضایی معرفی شده است.
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری مهر

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوبپور در راستای تجدید میثاق با آرمانهای شهدا در جغین
هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوبپور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمانهای شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید








