طول نوار ساحلی خلیج گرگان ۲۰ کیلومتر کاهش یافت

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، رضا مروتی شامگاه یکشنبه در جلسه کمیته ملی نجات خلیج گرگان که به میزبانی استانداری گلستان برگزار شد، اظهار کرد:  از دو سال و نیم قبل مساحت خلیج گرگان از ۶۰ کیلومتر به ۴۰ کیلومتر کاهش‌یافته و به‌طورقطع خلیج گرگان درخطر است.

وی افزود: نخستین جلسه نجات خلیج گرگان در استان گلستان تشکیل شد و سپس این موضوع در کارگروه ویژه مرز مطرح شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان ادامه داد: نمی‎توانیم آن‌قدر بنشینیم که شاخص‎های طرح نجات خلیج گرگان از سوی سازمان محیط‌زیست مشخص شود.

وی با یادآوری اینکه سازمان حفاظت محیط‌زیست در این راستا وظایفی دارد، تصریح کرد: قبلاً هم در موضوعات مختلف با سازمان محیط‌زیست نشستی داشته‌ایم و هر بار موضوعات را با کتابچه ارزیابی مخاطره‌های زیست‌محیطی سنجش کردید والان هم پس از یک سال می‌خواهید شاخص‌های نجات خلیج گرگان را تعیین کنید.

۱۴میلیارد تومان برای خلیج گرگان هزینه شده

مروتی بابیان اینکه تاکنون حدود چهار میلیارد تومان برای مطالعات خلیج گرگان توسط چند دستگاه هزینه شده، خاطرنشان کرد: آیا در این مدت سازمان محیط‌زیست به‌عنوان مسئول برای تهیه اطلاعات و دیتاها اقدامی کرده و شاخصی ارائه داده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۳۸۹ یک میلیارد تومان در بحث تهیه هیدروگرافی هزینه شد و دستگاه سنجش بویه باهدف تعیین سنجش انجام شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان بیان کرد: می‌پذیریم جریان در خلیج گرگان برگشت‌پذیر است و تناوب در سیکل مختلف وجود دارد اما سدها و حجم کم آب باعث بالا رفتن آلایندگی‌ها و افزایش حجم آلودگی‌ها شده است.

مروتی همچنین گفت: انجمن‎های مردم‌نهاد فعال در عرصه محیط‌زیست نجات خلیج گرگان را از استانداری مطالبه می‌کنند اما راهکاری از سوی محیط‌زیست ارائه نشده و گویا استان در این حوزه بدهکار است.

وی اضافه کرد: نگاه در استان نگاه محیط زیستی است و ماهم حاضر نیستیم از حق‌وحقوق محیط زیستی استان در نجات خلیج گرگان کوتاه بیاییم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »

آزادی ۲۰۹ زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان در انتظار است

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که ۲۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در استان نیازمند کمک خیران هستند. وی افزود که با جذب کمک‌های مردمی، می‌توان امید و شادی را به خانواده‌های این زندانیان بازگرداند.

ادامه خبر »