بازدید مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس از مدارس تخریبی پس از بارندگی اخیر

هرمزبان – مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس به همراه کارشناس مسئول ارزیابی عملکرد از چند مدرسه تخریبی بازدید کرد تا پس از بارندگی اخیر، وضعیت فضاهای آموزشی و روند بهسازی آنها را بررسی کند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، نخستین مقصد این بازدید مدرسه مالک‌اشتر بود؛ مدرسه‌ای که در شیفت مخالف مدرسه بلال فعالیت می‌کند و یک فضای آموزشی مشترک میان دو مدرسه به شمار می‌رود. در این بازدید، بخش‌های مختلف مدرسه و روند احداث ساختمان جدید در حیاط مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه، بازدید از دبستان شهید شیخی فینی انجام شد. مدیر آموزش و پرورش و تیم همراه، وضعیت فضاهای آموزشی این مدرسه را پس از بارندگی اخیر بررسی کردند و مقرر شد مدیران مدارس مکاتبات لازم را انجام دهند تا پیگیری‌های مربوط به بهسازی و ایمن‌سازی با هماهنگی آموزش و پرورش انجام شود.

دکتر یگانه در این بازدیدها ضمن قدردانی از تلاش‌های همکاران، بر اهمیت استمرار فعالیت‌های آموزشی و اجرایی تأکید کرد.

دکتر علی یگانه افزود: «بازدیدهای میدانی پس از بارندگی اخیر به ما کمک می‌کند تا نیازهای واقعی مدارس را دقیق‌تر شناسایی کنیم و برنامه‌ریزی مؤثرتری برای ارتقای فضاهای آموزشی داشته باشیم.»

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: «همکاری مدیران مدارس و ارائه گزارش‌های دقیق، نقش مهمی در تسریع روند بهسازی و ایجاد محیطی امن و مناسب برای دانش‌آموزان دارد.»

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس همچنین افزود: «تعهد همکاران فرهنگی در شرایط مختلف، از جمله پس از بارندگی اخیر، قابل تقدیر است و ما قدردان زحمات آنان هستیم.»

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

اخبار آموزش و پرورش بندرعباس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »