زمان ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها در اقتصاد دریا‌محور فرا رسیده است

امام‌جمعه بندرعباس: زمان پاسخگویی دستگاه‌ها درباره اجرای سیاست اقتصاد دریا‌محور فرا رسیده است

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به نزدیک شدن سالگرد ابلاغ سیاست اقتصاد دریا‌محور از سوی مقام معظم رهبری گفت زمان آن رسیده است تا دستگاه‌ها پاسخ دهند تا چه اندازه فرامین رهبری در این حوزه اجرا شده است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ،  حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده با اشاره به نزدیک شدن سالگرد ابلاغ سیاست اقتصاد دریا‌محور از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: اکنون زمان ارزیابی جدی عملکرد دستگاه‌هاست تا روشن شود چه اندازه از فرمایشات رهبری اجرایی شده است. وی افزود: در هفته آینده ابعاد این سیاست و جایگاه آن در پیشرفت ملی بررسی خواهد شد.

امام‌جمعه بندرعباس با تجلیل از شهید طهرانی‌مقدم به عنوان پایه‌گذار قدرت دفاعی ایران گفت: آنچه در جنگ دوازده‌روزه موجب صیانت کشور شد، اقتدار موشکی و پهپادی نیروهای هوافضا بود. عبادی‌زاده با اشاره به حضور پررنگ جوانان در این عرصه افزود: بیش از ۷۰ درصد نیروهای هوافضای سپاه از نسل جوان هستند و در آینده قهرمانانی چون شهید طهرانی‌مقدم از میان آنان برخواهند خاست.

شعار «مرگ بر آمریکا»؛ پاسخ به جنایات استکبار

وی با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب تصریح کرد: شعار «مرگ بر آمریکا» ریشه در تاریخ ملت ایران دارد و حاصل جنایات آمریکا علیه ملت‌هاست. عبادی‌زاده بیان کرد: برخی ساده‌لوحانه علت مشکلات کشور را این شعار می‌دانند، در حالی‌که در کشورهایی مانند ونزوئلا که چنین شعاری ندارند نیز شاهد تجاوز و ظلم آمریکا هستیم.

خطیب نماز جمعه بندرعباس با تبیین دیدگاه رهبری درباره روابط خارجی گفت: شرط ارتباط با آمریکا دست کشیدن از حمایت اسرائیل و دخالت در ملت‌هاست، که تحقق آن ناممکن است؛ از این رو رابطه با آمریکا معنا ندارد.

عبادی‌زاده در پایان تأکید کرد: کشورهای اسلامی باید از سلطه آمریکا رهایی یابند و با تکیه بر توان داخلی، روی پای خود بایستند.

منبع: خبرگزاری موج
انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »