تقدیر از رتبه‌های تک‌رقمی کنکور فنی در جلسه انجمن اولیا و مربیان هنرستان جوار پالایش نفت بندرعباس

هرمزبان – با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، جلسه انجمن اولیا و مربیان هنرستان جوار شرکت پالایش نفت بندرعباس در سالن کانون فرهنگی تربیتی غدیر برگزار شد و طی آن از دانش‌آموزان موفق این هنرستان که در کنکور فنی رتبه‌های تک‌رقمی کسب کرده بودند، تجلیل به عمل آمد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، در این مراسم اظهار داشت: «انجمن اولیا و مربیان بستر گفت‌وگوی سازنده میان خانواده و مدرسه است. حضور مؤثر اولیا در کنار مدیران و دبیران، کیفیت یادگیری و تربیت دانش‌آموزان را ارتقا می‌دهد.»

وی با اشاره به موفقیت‌های دانش‌آموزان هنرستان جوار شرکت پالایش نفت بندرعباس افزود: «کسب رتبه‌های تک‌رقمی کنکور فنی در این هنرستان، حاصل هم‌افزایی خانواده‌ها، دبیران و تلاش دانش‌آموزان است. این موفقیت‌ها سرمایه‌ای ارزشمند برای آینده آموزش و پرورش محسوب می‌شود.»

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس در ادامه خاطرنشان کرد: «هنرستان‌ها نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی متخصص دارند و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرند. آموزش مهارت‌های کاربردی در کنار آموزش‌های نظری، زمینه‌ساز ورود موفق دانش‌آموزان به بازار کار و دانشگاه خواهد بود.»

وی در پایان تأکید کرد: «امیدواریم با استمرار همکاری اولیا و مربیان، شاهد ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی در مدارس باشیم و دانش‌آموزان بیشتری بتوانند در عرصه‌های علمی و مهارتی بدرخشند.»

همچنین در این مراسم از خدمات ۳۶ ساله علی ایرازه از پیشکسوتان حوزه تعلیم و تربیت تجلیل شد.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

اخبار آموزش و پرورش بندرعباس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »