امام جمعه سیریک: جزایر سه‌گانه بخش لاینفک میهن اسلامی هستند - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

امام جمعه سیریک: جزایر سه‌گانه خلیج فارس همواره بخشی جدانشدنی از ایران هستند

هرمزبان – حجت‌الاسلام والمسلمین محسن سالاری با تأکید بر مالکیت تاریخی و ملی ایران بر جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک گفت: هیچ ادعای بی‌پایه‌ای نمی‌تواند این حقیقت روشن را زیر سؤال ببرد. وی افزود جمهوری اسلامی ایران اجازه نخواهد داد کوچک‌ترین خدشه‌ای به تمامیت ارضی کشور وارد شود و ملت ایران همواره در دفاع از خاک خود متحد است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن سالاری با بیان اینکه جزایر سه‌گانه خلیج فارس همواره بخشی جدانشدنی از خاک ایران اسلامی بوده‌اند، اظهار کرد: تاریخ، گویاترین سند مالکیت ایران بر این جزایر است و هیچ‌گونه ادعای واهی و بی‌پایه‌ای از سوی بیگانگان، نمی‌تواند این حقیقت روشن را زیر سؤال ببرد.

وی افزود: جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک در اسناد تاریخی و در وجدان ملی ملت ایران جایگاهی ریشه‌دار دارند و هرگونه تعرض لفظی یا تهدید سیاسی نسبت به این خاک پاک، محکوم و مردود است.

امام جمعه سیریک با بیان اینکه اقتدار ملی در گرو حفظ تمامیت ارضی کشور است، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران هرگز اجازه نخواهد داد کوچک‌ترین خدشه‌ای به تمامیت ارضی کشور وارد شود و ملت بزرگ ایران همواره در دفاع از خاک مقدس خود، متحد و یکصداست.

سالاری همچنین از دستگاه دیپلماسی کشور خواست با قاطعیت در برابر ادعاهای بی‌پایه و سیاست‌های تنش‌زای برخی کشورهای منطقه ایستادگی کرده و از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران دفاع کند.

وی در پایان تأکید کرد: خلیج فارس، ایرانی بوده، هست و خواهد ماند؛ و جزایر سه‌گانه آن، نگین‌هایی درخشان در نقشه میهن اسلامی ما هستند که هیچ‌گاه از آن جدا نخواهند شد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »