اعزام 120 دانش‌آموز و فرهنگی خراسان جنوبی به عتبات عالیات

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، علی نورمحمدی صبح امروز در کنفرانس خبری کمیته فرهنگیان و دانش‌آموزی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی خراسان جنوبی اظهار داشت: این کمیته با هدف برنامه‌ریزی برای فعالیت‌ها و برنامه‌های آموزش و پرورش به مناسبت دهه فجر تشکیل شده است.

وی تصریح کرد: جامعه هدف این کمیته شامل 2 هزار و 400 آموزشگاه، 14 هزار فرهنگی و 155 هزار دانش‌آموز است.

رئیس اداره فرهنگی، هنری و اردویی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه به مناسبت ایام دهه مبارک فجر 320 عنوان برنامه شاخص توسط کمیته فرهنگیان و دانش‌آموزی استان برای اجرا در مدارس استان برنامه‌ریزی شده است، افزود: این برنامه‌ها با نواختن گلبانگ انقلاب و گلباران تمثال امام(ره) در سراسر مدارس استان آغاز می‌شود.

نورمحمدی با بیان اینکه دو کمیته دانش‌آموزی و فرهنگی در دهه مبارک فجر در استان فعالیت می‌کنند، اضافه کرد: تشکل‌های دانش‌آموزی شامل بسیج، هلال احمر، انجمن‌های اسلامی و سازمان‌های دانش‌آموزی بوده که برنامه‌های ستاد دهه فجر در بین این تشکل‌ها برنامه‌ریزی شده است.

وی به برنامه‌های بسیج دانش‌آموزی به مناسبت دهه فجر اشاره کرد و گفت: برگزاری یادواره شهدای دانش‌آموزی، برگزاری نهضت ما زنده‌ایم ویژه مدارس دخترانه و برگزاری حلقه‌های صالحین با محوریت شخصیت امام(ره) از جمله این برنامه‌ها است.

رئیس کمیته فرهنگی و دانش‌آموزی ستاد دهه فجر استان یادآور شد: برپایی پنجمین نمایشگاه مدرسه انقلاب، آیین تجلیل از مادران آسمانی، پویش دانش‌آموزی استکبارستیزی، برگزاری نهمین جشنواره نشریات و رسانه دانش‌آموزی و چهارمین پاسداشت زن مجاهد انقلابی از برنامه‌های پیش‌بینی شده و قابل اجرا توسط اتحادیه‌های دانش‌آموزی در استان است.

نورمحمدی تصریح کرد: برگزاری همایش یاوران اسلام با حضور پیشتازان، اعزام دو کاروان دانش‌آموزی و یک کاروان فرهنگی به تعداد 120 نفر به عتبات عالیات، برگزاری دوره آموزشی ویژه خبرنگاران پانا و رابطان فرهنگی، برگزاری دوره دوم اردوگاه‌های گردشگری تشکل سازمان دانش‌آموزی، اجتماع بزرگ محیط‌یاران و اعزام گروه ویژه تشکیلاتی یاوران انقلاب به تعداد 22 نفر به تهران از برنامه‌های سازمان دانش‌آموزی استان است.

وی به برنامه‌های بخش هلال احمر دانش‌آموزی اشاره کرد و افزود: برگزاری همایش مربیان دادرس، برگزاری مسابقه دادرس ویژه دانش‌آموزان دختر و پسر به میزبانی قاین، برگزاری جشنواره ورزشی خواهران ویژه اعضای هلال احمر در نهبندان، برپایی نمایشگاه و بازارچه صنایع دستی، برگزاری همایش آموزشی امداد در فردوس، رونمایی از تولید سرود اسلامی، برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی و وبلاگ‌نویسی در مدارس استان، برپایی نمایشگاه ویژه‌نامه روزشمار انقلاب در برخی از مدارس بیرجند، برگزاری آزمون هماهنگ تفسیر قرآن ویژه فرهنگیان با حضور بیش از 3 هزار نفر، اعزام بیش از یک‌هزار دانش‌آموز در قالب کاروان های راهیان نور به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس و برگزاری جشن تکلیف برای حدود 6 هزار دانش‌آموز استان از دیگر برنامه‌های کمیته فرهنگیان و دانش‌آموزی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان است.

نورمحمدی خاطرنشان کرد: در دوران انقلاب خراسان جنوبی چهار شهید دانش‌آموزان شهیدان خاکشور، سندروس، سورگی و میری را تقدیم انقلاب کرده است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »