حمید ساعدپناه گرمای تابستانی در شهریور ماه هم تداوم دارد، لزوم توجه به مدیریت مصرف در ماه آخر تابستان

حمید ساعدپناه: گرمای تابستانی در شهریور ماه هم تداوم دارد/ لزوم توجه به مدیریت مصرف در ماه آخر تابستان

هرمزبانحمید ساعدپناه، با بیان اینکه با وجود تلاش‌های انجام شده برای مدیریت مصرف، مصرف برق در هرمزگان همچنان در حال افزایش است که این موضوع نیازمند توجه جدی مشترکان است، از شهروندان و مشترکین برق خواست تا راهکارهای مصرف بهینه و صرفه‌جویی در مصرف برق را در شهریور ماه هم ادامه دهند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، مهندس حمید ساعدپناه در نشست شورای معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان، با درخواست همکاری مشترکان در کاهش مصرف یا استفاده بهینه از وسایل برقی در ساعت‌های اوج در راستای کمک به تأمین برق پایدار در استان، اظهار کرد: مصرف برق در هرمزگان به دلیل گرمای هوا و افزایش فعالیت‌های مختلف، به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

وی با یادآوری تداوم برنامه خاموشی 2 ساعته با اندکی تغییر در برخی مناطق، افزود: با توجه به ناترازی تولید و مصرف برق در کشور، صرفه‌جویی در مصرف برق امری ضروری است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با ذکر این نکته که تعطیلی برخی روزها در کاهش مصرف برق تأثیر چشمگیری داشته است، به طوری که تعطیلی یک روز چهارشنبه منجر به صرفه‌جویی قابل توجهی  برق در استان شده است، عنوان کرد: انتظار است شهروندان و مشترکان در استان هرمزگان، با توجه به گرمای هوا و افزایش مصرف برق، مدیریت مصرف و صرفه‌جویی در این انرژی حیاتی را بیشتر مورد توجه قرار دهند.

وی گفت: با توجه به اینکه به طور طبیعی در شهریور ماه، منابع تولید و تامین برق از طریق نیروگاه‌های برق آبی مقداری کاهش پیدا کرده و محدود می‌شود، از مردم تقاضا داریم مانند روزهای گذشته در بخش‌های مختلف تجاری، صنعتی، خانگی نسبت به مصرف برق حساس بوده و در کاهش مصرف برق و در نتیجه در مدیریت مصرف برق کوشا باشند.

حمید ساعدپناه افزود: هم اکنون در هفته آخر مرداد و در آستانه  شهریورماه هستیم، اما گرمای مرداد ماه تا به امروز امتداد پیدا کرده و مصرف برق نیز متناسب با آن بالا رفته است به طوری که در دو روز گذشته مصرف در استان همچنان بالای ۳ هزار و 100 مگاوات و بیشتر از آن نیز رسیده است و با کاهش مصرف، فشار کمتری بر شبکه برق وارد می‌شود و احتمال بروز خاموشی کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه صرفه‌جویی در مصرف برق به کاهش هزینه‌های تولید و توزیع برق منجر می‌شود و در نهایت به نفع مشترکان است، تصریح کرد: با مصرف بهینه، از هدررفت منابع انرژی جلوگیری می‌شود و این امر به پایداری تولید برق در بلندمدت کمک می‌کند.

منبع: خبرگزاری شبستان
انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »