شورای عالی مدیریت بحران در ۳ سال اخیر تشکیل نشده است/لزوم برگزاری جلسات این شورا هر سه ماه یکبار

نیکزاد: شورای عالی مدیریت بحران در ۳ سال اخیر تشکیل نشده است

هرمزبان – نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه شورای عالی مدیریت بحران کشور در ۳ سال اخیر تشکیل نشده است، بر لزوم برگزاری جلسات این شورا هر سه ماه یکبار تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، علی نیکزاد ثمرین در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۴ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در جمع بندی گزارش ارائه شده وزارت کشور در خصوص اقدامات انجام پذیرفته شده حین و بعد از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به کشور، گفت: از زحمات وزارت کشور و استانداران قدردانی می‌کنم، به ویژه آنکه جابجایی جمعیت‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن انجام پذیرفت که در این جابه جایی‌ها موضوعاتی مانند حمل و نقل، سوخت، تامین کالا‌های اساسی، امداد و نجات به خوبی دیده شد، اما ما باید تشکر ویژه‌ای از مردم، مردم و مردم داشته باشیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد: وزارت کشور و استانداران اقدامات مناسبی داشتند، اما چند مطلب باید مورد توجه قرار بگیرد، نخست، شورای عالی مدیریت بحران کشور است که حدود ۳ سال تشکیل نشده که با ریاست رئیس جمهور باید هر ۳ ماه یکبار جلسه تشکیل دهد و هماهنگی دستگاه‌های مربوطه صورت گیرد که در حین چنین اتفاقاتی شما به عنوان وزیر کشور و استانداران دچار مشکل نشوید.

نیکزاد در ادامه تاکید کرد: آقای وزیر کشور، اقدامات مناسبی دولت انجام داده، اما وزارت راه و شهرسازی که مسئولیت بازسازی است، هنوز اقدامی در روستا‌ها و شهر‌ها در این راستا انجام نداده، با نظر دولت و شما مصوب کردید بازسازی در تهران برعهده شهرداری و در استان‌ها به بنیاد مسکن داده شده، اما مشکل اینجاست که منابع دیده نشده، به استان‌ها منابعی نداده‌اید و برای تهران نیز منابعی پیش بینی نشده است، تا زمانی که ۶ و ۷ همت اعتبارات در قالب تهاتر، واگذاری زمین و یا نقدی داده نشود، کار گره خواهد خورد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد: در تنظیم بازار، پشتیبانی لازم انجام پذیرفته شده است، انتظار می‌رود تا شارژ انبار‌ها و مباحث پیشتیبانی مورد توجه قرار گیرد، آقای وزیر، در حال حاضر شهرداری‌ها که درگیر این مسئله هستند وضعیتشان خیلی خاص شده که اگر از آن‌ها نیازمند حمایت نشود؛ آن‌ها نمی‌توانند به درستی خدمات ارائه دهند حتی در پرداخت حقوق‌ها نیز با مشکل مواجه خواهند شد.

وی در ادامه بر لزوم استمرار فعالیت ایستگاه‌های ایست و بازرسی از سوی بسیج و دستگاه‌های دیگر تأکید کرد و گفت: ایستگاه‌های ایست و بازرسی در این ایام در تأمین امنیت محلات کار ویژه‌ای انجام دادند و این مسئله باید مورد توجه قرار بگیرد.

نیکزاد ادامه داد: حفظ حداکثری زیرساخت‌های کشور در حوزه تولید، انرژی، آب، گاز و ارتباطات مورد انتظار است، ما از زحمات شما قدردانی می‌کنیم، از مردم هم سپاسگزاریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »

تامین امنیت غذایی، کلید پایداری کشور در شرایط بحرانی است

هرمزبان –

امام جمعه بندرعباس در دیدار با مسئولان حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، بر اهمیت توسعه بخش کشاورزی و حفظ امنیت غذایی به عنوان دو عامل کلیدی در پایداری کشور در مواجهه با بحران‌ها تأکید کرد.

ادامه خبر »