پیام تسلیت معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش هرمزگان به مناسبت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی

پیام تسلیت محمد میرزاده معاون آموزش و پرورش هرمزگان به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی

هرمزبان – معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان هرمزگان در پیامی ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و یاران وفادارش، بر ضرورت ترویج فرهنگ عاشورایی در میان دانش‌آموزان و تربیت نسلی آگاه، مومن و عزتمند تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، متن پیام محمد میرزاده به شرح زیر است:

«إنَّ الحُسینَ مِصباحُ الهُدی وَ سَفینَةُ النَّجاة

نهضت عاشورای حسینی، مکتبی بزرگ از آزادگی، ایثار، شجاعت و مقاومت در برابر ظلم است که همواره چراغ راه حقیقت‌جویان و عدالت‌خواهان در طول تاریخ بشریت بوده و خواهد بود. ماهی که در آن، حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) با قیام جاودانه خود، راه و رسم پاسداری از عقیده، عزت و آزادگی را به مسلمانان و آزادگان عالم آموخت.

حضرت حسین‌بن‌علی(ع) در عاشورا، با نثار جان خویش و یاران وفادارش، مفاهیم بلند دینداری، ایستادگی در برابر ستم و بیزاری از ذلت را به منصه ظهور رساند. امروز نیز، این آموزه‌ها همچون چراغی فروزان، مسیر حرکت ملت‌ها را به سوی حق و حقیقت روشن می‌سازد.

اینجانب، در ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و یاران باوفایش، از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم دل‌های ما را به نور ایمان و بصیرت حسینی منور سازد تا با تأسی به مکتب عاشورا، در مسیر وحدت، همدلی و ایستادگی در برابر ظلم و جور زمانه، ثابت‌قدم بمانیم.

امید است با الهام از فرهنگ عاشورایی و ترویج آن در میان نسل آینده‌ساز کشور، شاهد تربیت دانش‌آموزانی مومن، آگاه، عدالت‌طلب و پایبند به ارزش‌های اسلامی و انقلابی باشیم.

فرارسیدن ایام حزن‌انگیز تاسوعا و عاشورای حسینی را به پیشگاه حضرت ولی‌عصر(عج)، مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، فرهنگیان گرامی، دانش‌آموزان عزیز و خانواده‌های محترمشان تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم و امیدوارم همواره رهرو آن امام همام در مسیر راستی، عزت، دینداری و سربلندی باشیم.

محمد میرزاده

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان هرمزگان»

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »