شمال نروید/ ممنوعیت تردد از مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران

هرمزبان – سازمان راهداری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تردد از مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهراند – شمال ممنوع است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، بر اساس اطلاعیه مرکز مدیریت راه‌های کشور، ترافیک در حدفاصل ماسال تا تویر و محدوده دزدبند در مسیر شمال به جنوب محور چالوس و محدوده‌های سه‌راهی چلاو، بایجان، شنگلده و حدفاصل لاریجان تا رینه در مسیر شمال به جنوب محور هراز سنگین است.

بر این اساس، ترافیک وسایل نقلیه در محدوده سراوان در آزادراه قزوین – رشت، حدفاصل تونل شماره چهار تا تونل شماره سه در آزادراه پردیس – تهران، محدوده حسین‌آباد و حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس در آزادراه قزوین – کرج – تهران سنگین گزارش شده است.

گفتنی است، تردد در مسیر‌های رفت و برگشت محور فیروزکوه و مسیر شمال به جنوب آزادراه تهران – شمال روان بوده و محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

همچنین تردداز مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران – شمال و محور چالوس تا اطلاع بعدی ممنوع است.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتهای پیام/

بستر درج آگهی تُوار

درباره تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *