مخزن 1500 لیتری سوخت قاچاق و 90 کارت سوخت در رودان کشف و ضبط شد

هرمزبان – در جریان اجرای طرح مقابله با قاچاق سوخت در رودان، پلیس با رصد اطلاعاتی موفق به شناسایی یک مرکز دپوی سوخت و کشف ۹۰ کارت سوخت اجاره‌ای شد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایسنا ، سرهنگ آقاعلی یوسفوند فرمانده انتظامی شهرستان رودان، امروز پنجشنبه ۸ خرداد، اظهار کرد: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی، روز چهارشنبه ۷ خرداد مأموران انتظامی این شهرستان در پی انجام کار اطلاعاتی از محل خرید و فروش و انبار سوخت قاچاق در یکی از روستای شهرستان رودان توسط فردی به هویت معلوم مطلع و پیگیری موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: مأموران این یگان ضمن هماهنگی با دستگاه قضایی با ایجاد تیمی مجرب به محل مورد نظر عزیمت و در بازرسی از آنجا تعدادی مخازن نگهداری سوخت و مقدار ۱۵۰۰ لیتر گازوئیل قاچاق و تعداد ۹۰ قطعه کارت سوخت اجاره‌ای که قاچاقچیان جهت خرید و فروش غیر قانونی سوخت و خارج از شبکه توزیع فرآورده‌های نفتی از آنها استفاده می‌کردند را کشف و ضبط نمودند.

در پی این عملیات، یک دستگاه خودرو سواری شوتی ویژه حمل سوخت از قاچاقچیان توقیف و ۳ نفر به اتهام قاچاق سوخت دستگیر و پس از تکمیل مراحل قانونی، با تشکیل پرونده جهت رسیدگی به مراجع قضایی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان رودان، با اشاره به این که قاچاق فرآورده‌های نفتی، به تاراج بردن منابع ملی و ضربه اقتصادی به پیکره سیستم مالی کشور است از شهروندان درخواست کرد: در صورت مشاهده فعالیت غیرقانونی قاچاقچیان فرآورده‌های نفتی و خودروهای شوتی مراتب را سریعاً به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »