منوچهر ضیایی: شهیدان باید به عنوان الگوهایی درخشان برای نسل‌های آینده معرفی شوند

هرمزبان – مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان گفت: استان هرمزگان با تقدیم ۳۹ فرهنگی شهید و ۱۷۶ دانش‌آموز شهید، افتخارات بزرگی را در تاریخ خود ثبت کرده‌‌‌است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از پانا، منوچهر ضیایی مدیر‌‌‌کل آموزش و پرورش استان هرمزگان در گفت‌‌‌‌وگو با پانا عنوان‌‌‌‌‌کرد: «استان هرمزگان با تقدیم ۳۹ فرهنگی شهید و ۱۷۶ دانش‌آموز شهید، افتخارات بزرگی را در تاریخ خود ثبت کرده است و این عزیزان باید به عنوان الگوهایی درخشان برای نسل‌های آینده معرفی شوند.»

وی افزود: «در سال تحصیلی آینده، برنامه‌های وسیع‌تری برای آشنایی دانش‌آموزان با حماسه‌های دوران دفاع‌‌‌‌مقدس طراحی خواهیم کرد»

ضیایی بیان‌‌‌کرد: «این برنامه‌ها شامل برگزاری فعالیت‌های مختلف در هر مدرسه است که هدف آن ایجاد ارتباط مستقیم بین ایثارگران فرهنگی و دانش‌آموزان است.»

وی تاکید‌‌کرد: «نشست‌های گفتگو محور بین ایثارگران و دانش‌آموزان برگزار خواهد شد تا نسل‌های آینده با رشادت‌ها و دلاوری‌های این عزیزان آشنا شوند.»

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان همچنین خاطرنشان‌‌‌کرد: «انتقال ارزش‌های ایثار و فداکاری به نسل جوان نه تنها به حفظ یاد شهدای ما کمک می‌کند، بلکه باعث تقویت روحیه ملی و فرهنگی در میان دانش‌آموزان خواهد‌‌‌شد.»

منوچهر ضیایی تصریح‌‌کرد: «این اقدامات به ما کمک می‌کند تا جوانان‌مان را با تاریخ غنی کشورمان آشنا کنیم و آنان را به حفظ این ارزش‌ها تشویق کنیم.»

انتهای پیام/

بستر درج آگهی تُوار

درباره تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *