آیت الله عبادی زاده: در نظام ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع باید بازنگری شود

هرمزبان – نماینده ولی فقیه در هرمزگان با بیان اینکه در نظام ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع باید بازنگری شود، گفت: آمارهای اقتصادی هرمزگان متناسب با ظرفیت‌های استان نیست.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری مهر، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده در دیدار با مدیرعامل فولاد هرمزگان با اشاره به چالش‌های مرتبط با تکمیل زنجیره‌های پایین‌دستی صنایع، اظهار داشت: استان هرمزگان در رتبه‌بندی شاخص‌های فقر و فلاکت وضعیت مطلوبی ندارد و ریشه این آمار نامناسب نیز به مسئله اشتغال بازمی‌گردد.

وی با انتقاد از وضعیت اقتصادی استان، آن را در شأن ظرفیت‌های بالقوه هرمزگان ندانست و تصریح کرد: مشاغل کاذبی که در هرمزگان وجود دارند، در کنار چالش بیکاری می‌توانند بحران‌های متعددی ایجاد کنند.

آیت‌الله عبادی‌زاده با تأکید بر نقش صنایع پایین‌دستی و واحدهای اقماری در بهبود وضعیت اشتغال استان، خاطرنشان کرد: در برخی از بخش‌های صنعتی، هیچ‌یک از صنایع پایین‌دستی در هرمزگان مستقر نیستند و این مسئله باعث شده است که محصولات تولیدی برخی صنایع استان برای فرآوری به دیگر استان‌ها ارسال شوند و سپس برای صادرات مجدداً به هرمزگان بازگردند.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان همچنین بر لزوم بازنگری در نظام ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع تأکید کرد و گفت: برخی از استان‌های صنعتی همجوار، چندین برابر بیشتر از هرمزگان از مزایای مسئولیت اجتماعی صنایع بهره‌مند می‌شوند و این منابع را در توسعه زیرساخت‌ها و جبران کمبودهای خود هزینه می‌کنند.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »