حجت الاسلام محسن ابراهیمی

حجت الاسلام ابراهیمی: دانش‌آموزان امروز، آینده‌سازان انقلاب اسلامی هستند و باید برای نقش‌آفرینی در جامعه آماده شوند

هرمزبان – حجت الاسلام محسن ابراهیمی نماینده منتخب مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری در جمع دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزان امروز، آینده‌سازان انقلاب اسلامی هستند و باید برای نقش‌آفرینی در جامعه آماده شوند.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن ابراهیمی، نماینده منتخب مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری، در مراسم نواختن زنگ انقلاب در دبستان دخترانه زمزم ناحیه ۲ بندرعباس، بر ضرورت توجه به نشاط، معنویت و بصیرت در مدارس تأکید کرد.

وی با اشاره به ایام‌الله دهه فجر، گرامیداشت مناسبت‌های مذهبی و انقلابی را عاملی مهم در تقویت هویت دینی و ملی دانش‌آموزان دانست و افزود: «همان‌گونه که در ایام حزن و اندوه اهل بیت (ع) به برگزاری مراسم عزاداری می‌پردازیم، در ایام شادی نیز باید روحیه نشاط و امید را در جامعه، به‌ویژه در مدارس، تقویت کنیم. دهه مبارک فجر، فرصتی ارزشمند برای آشنایی دانش‌آموزان با دستاوردهای انقلاب اسلامی و تجدید عهد با آرمان‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب است.»

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی، آموزش‌وپرورش را اصلی‌ترین نهاد در تربیت نسل آینده کشور دانست و تصریح کرد:

«دانش‌آموزان امروز، مدیران، دانشمندان و تصمیم‌گیران آینده کشور خواهند بود. بنابراین، لازم است در کنار آموزش‌های علمی، آنان را از نظر اخلاقی، اعتقادی و اجتماعی نیز توانمند سازیم. این نسل باید با معرفت، بصیرت و روحیه مسئولیت‌پذیری رشد یابد تا بتواند در آینده نقش‌آفرین باشد.»

انتهای پیام/

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

در قاب عکس/ آیین افتتاح سیزدهمین دوره نمایشگاه مدرسه انقلاب در دبیرستان آیت الله خامنه ای بندرعباس

هرمزبان –  با حضور محمود غیبی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش هرمزگان در دبیرستان نمونه دولتی آیت الله خامنه ای بندرعباس، سیزدهمین دوره از جشنواره نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در استان هرمزگان آغاز به کار کرد. عکاس: امیررضا موسی فرد

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ مراسم نمادین استانی نواختن زنگ انقلاب در دبستان دخترانه زمزم ناحیه ۲ بندرعباس با حضور مسئولان استانی

هرمزبان – تصاویری از مراسم نمادین استانی نواختن زنگ انقلاب در دبستان دخترانه زمزم ناحیه ۲ بندرعباس با حضور مسئولان استانی را می توانید در ادامه مشاهده کنید.

ادامه خبر »

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان: اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه فرهنگی و تربیتی در ایام دهه فجر در مدارس استان

هرمزبان – مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان در مراسم نمادین استانی نواختن زنگ انقلاب از اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه فرهنگی و تربیتی در ایام دهه فجر در مدارس استان خبر داد.

ادامه خبر »

استمرار نابسامانی مرکز بستر درمان شهر هشتبندی در میان خلف وعده مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

هرمزبان – خلف وعده مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان در پیگیری و رفع مشکلات مرکز بستر درمان شهر هشتبندی باعث استمرار وضعیت نابسامان این مرکز و افزایش گسترده نارضایتی مردم شده است.

ادامه خبر »

استاندار هرمزگان: رفع چالش‌های بهداشت و درمان نیازمند تدبیر و تعامل است

هرمزبان – استاندار هرمزگان، در پاسخگویی مستقیم به دغدغه‌های مردم در سامانه سامد، ضمن تاکید بر اهمیت حوزه بهداشت و درمان، خواستار رفع موانع موجود با تعامل، تدبیر و طراحی سازوکارهای مناسب شد.

ادامه خبر »

استاندار هرمزگان، دانشجویان را به نقش‌آفرینی و پژوهش در اقتصاد دریاپایه فراخواند

هرمزبان – استاندار هرمزگان، در دیدار با جمعی از دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع)، ضمن تاکید بر نقش محوری دانشجویان در توسعه کشور، خواستار ورود فعال آنان به مباحث پژوهشی در حوزه اقتصاد دریامحور و ارائه راهکارهای نوآورانه بر مبنای این رویکرد شد.

ادامه خبر »