مسئول پژوهش سراهای دانش آموزی استان هرمزگان برتر کشوری شد

هرمزبان – بر اساس ارزیابی ادارات کل در برنامه های پژوهش سراهای دانش آموزی، مسئول پژوهش سراهای دانش آموزی استان هرمزگان برتر کشوری شد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، شیما محمودپور، مسئول پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی استان هرمزگان، در پی کسب رتبه برتر در ارزیابی ادارات کل آموزش و پرورش کشور در حوزه برنامه‌های پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی، مورد تقدیر مصطفی آذرکیش معاون وزیر آموزش و پرورش قرار گرفت. در متن لوح تقدیر ایشان که به امضای معاون وزیر آموزش و پرورش رسیده چنین آمده است:

«تعلیم و تربیت رسالتی بزرگ است که خداوند متعال انجام آن را بر دوش دانایان و مکان‌ها و دره‌های دانش و طریقت پر از عالم صداقت، تلاش، پژوهش و ژرف‌نگری قرار داده است. افتخار خدمتگزاری به آینده‌سازان میهن اسلامی نعمتی است که خداوند به بندگان شایسته‌ی خود عطا نموده است و در این راه، بی‌تردید پاداشی بالاتر از رضایت خداوند و شکوفایی استعدادهای بی‌شمار فرزندان این سرزمین نخواهد بود. از نگاه مسئولانه و تلاش‌های دلسوزانه‌ی شما در ارتقای کیفیت امور پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی و کسب رتبه‌ی برتر در ارزیابی ادارات کل در برنامه‌های پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، صمیمانه تقدیر و تشکر می‌نمایم.

امید است در سالی که با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده است، با تکیه بر عنایات و الطاف الهی و در سایه‌ی توجهات حضرت ولی‌عصر (عج)، در جهت توسعه، اعتلا و پیشبرد هرچه بیشتر اهداف نظام تعلیم و تربیت، موفق و پیروز باشید».

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

در قاب عکس/ آیین افتتاح سیزدهمین دوره نمایشگاه مدرسه انقلاب در دبیرستان آیت الله خامنه ای بندرعباس

هرمزبان –  با حضور محمود غیبی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش هرمزگان در دبیرستان نمونه دولتی آیت الله خامنه ای بندرعباس، سیزدهمین دوره از جشنواره نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در استان هرمزگان آغاز به کار کرد. عکاس: امیررضا موسی فرد

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ مراسم نمادین استانی نواختن زنگ انقلاب در دبستان دخترانه زمزم ناحیه ۲ بندرعباس با حضور مسئولان استانی

هرمزبان – تصاویری از مراسم نمادین استانی نواختن زنگ انقلاب در دبستان دخترانه زمزم ناحیه ۲ بندرعباس با حضور مسئولان استانی را می توانید در ادامه مشاهده کنید.

ادامه خبر »

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان: اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه فرهنگی و تربیتی در ایام دهه فجر در مدارس استان

هرمزبان – مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان در مراسم نمادین استانی نواختن زنگ انقلاب از اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه فرهنگی و تربیتی در ایام دهه فجر در مدارس استان خبر داد.

ادامه خبر »
حجت الاسلام محسن ابراهیمی

حجت الاسلام ابراهیمی: دانش‌آموزان امروز، آینده‌سازان انقلاب اسلامی هستند و باید برای نقش‌آفرینی در جامعه آماده شوند

هرمزبان – حجت الاسلام محسن ابراهیمی نماینده منتخب مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری در جمع دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزان امروز، آینده‌سازان انقلاب اسلامی هستند و باید برای نقش‌آفرینی در جامعه آماده شوند.

ادامه خبر »

استمرار نابسامانی مرکز بستر درمان شهر هشتبندی در میان خلف وعده مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

هرمزبان – خلف وعده مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان در پیگیری و رفع مشکلات مرکز بستر درمان شهر هشتبندی باعث استمرار وضعیت نابسامان این مرکز و افزایش گسترده نارضایتی مردم شده است.

ادامه خبر »

استاندار هرمزگان: رفع چالش‌های بهداشت و درمان نیازمند تدبیر و تعامل است

هرمزبان – استاندار هرمزگان، در پاسخگویی مستقیم به دغدغه‌های مردم در سامانه سامد، ضمن تاکید بر اهمیت حوزه بهداشت و درمان، خواستار رفع موانع موجود با تعامل، تدبیر و طراحی سازوکارهای مناسب شد.

ادامه خبر »