شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان هرمزگان برای دومین سال پیاپی رتبه برتر کشور را به خود اختصاص داد

هرمزبان – مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان در مراسم اختتامیه اردوی راهیان نور جنوب دانش آموزان هرمزگان به رشد ۱۰ برابری اعزام دانش آموزان و فرهنگیان به اردوی راهیان نور نسبت به سال گذشته اشاره کرد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، محمد قویدل، مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان، به همراه مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی استان، از اردوگاه پیامبر اعظم (ص) سپاه امام سجاد (ع) در آبادان بازدید و در مراسم اختتامیه اردوی راهیان نور دانش‌آموزان پسر شهرستان‌های حاجی‌آباد، بوموسی و منطقه رودخانه حضور یافت.

قویدل همچنین با حضور در یادمان شهدای شلمچه، بر ضرورت تقویت هویت انقلابی و آشنایی نسل جوان با ارزش‌های دفاع مقدس تأکید کرد و اظهار داشت: «اردوی راهیان نور فرصتی بی‌نظیر برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل آینده است و استقبال گسترده دانش‌آموزان گواه موفقیت این برنامه است.»

وی با اشاره به آمارهای شرکت‌کنندگان در این اردوها افزود: «از ابتدای سال تحصیلی جاری تاکنون، بیش از ۴۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان و فرهنگیان استان در قالب بیش از ۸۰ دستگاه اتوبوس به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شده‌اند. این میزان مشارکت در مقایسه با سال گذشته، رشد ۱۰ برابری را نشان می‌دهد که خود بیانگر تأثیرگذاری عمیق این برنامه فرهنگی در میان جامعه دانش‌آموزی است.»

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »