مراسم پنجمین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی در سیریک برگزار شد

هرمزبان – مراسم پنجمین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، جمعه ۱۴ دی ماه با حضور ائمه جمعه اهل تسنن و تشیع برگزار شد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، مراسم پنجمین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، عصر جمعه با حضور ائمه جمعه اهل تسنن و تشیع و برخی از مسئولان سیاسی و نظامی و اقشار مختلف مردم به همت اداره تبلیغات اسلامی سیریک در مسجد جامع صاحب الزمان (عج) سیریک برگزار شد.

حجت‌الاسلام حسین الیادپور رئیس اداره تبلیغات اسلامی سیریک، ضمن تسلیت به مناسبت پنجمین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: همیشه و در همه حال ما ملت ایران ثابت کرده ایم که یاری دهنده محور مقاومت و مظلومان هستیم، همان کاری که شهید سلیمانی یعنی ایستادن در کنار مظلومان انجام داد و تا شهادتش ادامه داد.

مراسم پنجمین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی در سیریک برگزار شد

حجت‌الاسلام الیادپور با تاکید بر اینکه، هزینه عقب نشینی بسیار سنگین است، گفت: ما ملت ایران همیشه در صحنه هستیم و به دشمن ضربه سنگینی وارد می‌کنیم.

وی افزود: هرچند که از سال گذشته تا امروز محور مقاومت و منطقه دستخوش حوادث سختی شد، ولی محور مقاومت نسبت به گذشته مقاوم‌تر و استوارتر شده و از طرفی موجب معرفی مقاومت به جهانیان هم شده است.

حجت‌الاسلام الیادپور همچنین گفت: با توجه به اینکه حاج قاسم شرط دفاع از حرم را وحدت می‌دانستند، امروزه مسئولان باید وحدت را سرلوحه کار خود قرار دهند و مشکلات را رفع کنند.

مراسم پنجمین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی در سیریک برگزار شد

انتهای پیام/

 

دیگر اخبار:

سه فوتی و یک مجروح در تصادف مسیر بندرعباس – میناب

وزارت دفاع ۲۸۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی می‌سازد

۱۰۰ بسته موادمخدر از معده یک جوان ۲۲ ساله هرمزگانی خارج شد

یادواره ۱۵ شهید روستای کنارو

آغاز عملیات احداث مرکز آموزشی دانشگاه فرهنگیان علی ابن ابیطالب (ع) ایسین

آتش سوزی در اسکله صیادی و یک جایگاه بنزین

ترفندهای جستجوی بهتر در گوگل: جستجوی حرفه‌ای در دنیای دیجیتال

فردا چهارشنبه/ برگزاری مراسم سالگرد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در هرمزگان

پویش درختکاری «در سایه مادر» در سراسر کشور

گاز گرفتگی در جنوب تهران و جان باختن دو کودک مهاجر افغان

پادکست/ یلدا؛ فرصتی برای پاسداشت آیین‌های ملی

شناورهای بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به ارتش ملحق می‌شود

تداوم هوای سرد در مناطق شمالی و ارتفاعات هرمزگان تا ابتدای هفته جاری

۱۲ نیروگاه خورشیدی در هرمزگان در دست احداث است

استاندار هرمزگان: ۲۲ میلیارد دلار فرصت درآمدزایی از “بانکرینگ” وجود دارد

کشف کارگاه بزرگ‌ تولید «مشک‌های ماری» مخصوص قاچاق سوخت در بندرعباس

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »