دوران تصمیم‌گیری از بالا به پایین تمام‌شده/ به‌جای اشتغال‌زایی شاهد تعدیل نیروهای جوان هستیم

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از حوزه احزاب خبرگزاری فارس، اولین مجمع فرهنگیان  جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در مسجد الرحمن با حضور حمیدرضا حاجی‌بابایی عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی، محمود فرشیدی وزیر اسبق آموزش‌وپرورش و جمعی از مدیران باسابقه و برخی معلمان مناطق مختلف آموزش‌وپرورش برگزار شد.

در این نشست که مدیران فرهنگی و آموزش‌وپرورش حضور داشتند، با رأی‌گیری از کاندیدهای عضویت در مجمع عمومی، 25 نفر از قشر فرهنگیان انتخاب شدند.

در ادامه این نشست سازوکارهای جبهه مردمی برای حضار تشریح و گزارشی از روند اقدامات و اهداف این جبهه ارائه شد.

در این نشست حاجی‌بابایی عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی به‌ضرورت تشکیل جبهه مردمی در موقعیت کنونی پرداخت و به تبیین شرایط روز و اهمیت جایگاه فرهنگیان در اداره کشور اشاره کرد.

وی ضمن تقدیر از افسران جنگ نرم و زحمات فرهنگیان، اظهار کرد: امروز هر گامی که از انقلاب جلوتر می‌رویم، بیشتر مشخص می‌شود که انقلابیون وظیفه سنگینی بر دوش دارند.

عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: امروز انحرافات زیادی به وجود آمده و اگر نیروهای انقلابی استقامت نکنند، این معضل بزرگ اساس انقلاب را تهدید می‌کند و باید طرح جدیدی به وجود آوریم.

حاجی‌بابایی بابیان اینکه وضعیت موجود خواسته شهیدان و امام راحل نیست، عنوان کرد: دورانی که از بالا به پایین تصمیم‌گیری شود، تمام‌شده و همه باید در تصمیم‌گیری سهیم باشند.

وی به فلسفه تشکیل جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: تحریم‌های خارجی به‌ویژه وضعیت کنونی غرب و تهدیدهایی هستند که اگر برای آن‌ها فکری نکنیم ضربات مهلک گذشته را شدیدتر می‌کند.

عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با تأکید بر وضع موجود جامعه، افزود: در جامعه امروز به‌جای اشتغال‌زایی هرروز شاهد تعدیل نیروهای جوان هستیم، همچنین روی زمین ماندن فرمایشات و مطالبات رهبری از دیگر فلسفه‌های تشکیل جبهه مردمی است.

حاجی‌بابایی بابیان اینکه تمام دلسوزان نظام باید باهم متحد شوند تا افکار عمومی را از غرب‌زدگی نجات دهند، گفت: مسیر کنونی پاسخ‌گوی نیازهای مردم نیست؛ ضرورت بازگشت به آرمان‌های انقلاب و سیاست‌های رهبر معظم انقلاب از مبانی فلسفه این جبهه است و باید بدانیم جامعه عارفانه پیش نمی‌رود، بلکه امام گونه باید پیش رود.

وی کارآمدی را از شاخصه‌های انقلاب دانست و یادآور شد: یکی از فعالیت‌های جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی انتخابات است، فرهنگیان در این جبهه کلیدی‌ترین نقش را ایفا می‌کنند، فرهنگیان می‌توانند با یک ارتباط وسیع و گسترده حرکت جبهه را تبلیغ و تحت شعاع قرار دهند و این پیچ تاریخی کسانی را می‌خواهد که در تنگه احد بمانند و دشمن به دنبال دور زدن این تنگه است.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »