دوران تصمیم‌گیری از بالا به پایین تمام‌شده/ به‌جای اشتغال‌زایی شاهد تعدیل نیروهای جوان هستیم

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از حوزه احزاب خبرگزاری فارس، اولین مجمع فرهنگیان  جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در مسجد الرحمن با حضور حمیدرضا حاجی‌بابایی عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی، محمود فرشیدی وزیر اسبق آموزش‌وپرورش و جمعی از مدیران باسابقه و برخی معلمان مناطق مختلف آموزش‌وپرورش برگزار شد.

در این نشست که مدیران فرهنگی و آموزش‌وپرورش حضور داشتند، با رأی‌گیری از کاندیدهای عضویت در مجمع عمومی، 25 نفر از قشر فرهنگیان انتخاب شدند.

در ادامه این نشست سازوکارهای جبهه مردمی برای حضار تشریح و گزارشی از روند اقدامات و اهداف این جبهه ارائه شد.

در این نشست حاجی‌بابایی عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی به‌ضرورت تشکیل جبهه مردمی در موقعیت کنونی پرداخت و به تبیین شرایط روز و اهمیت جایگاه فرهنگیان در اداره کشور اشاره کرد.

وی ضمن تقدیر از افسران جنگ نرم و زحمات فرهنگیان، اظهار کرد: امروز هر گامی که از انقلاب جلوتر می‌رویم، بیشتر مشخص می‌شود که انقلابیون وظیفه سنگینی بر دوش دارند.

عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: امروز انحرافات زیادی به وجود آمده و اگر نیروهای انقلابی استقامت نکنند، این معضل بزرگ اساس انقلاب را تهدید می‌کند و باید طرح جدیدی به وجود آوریم.

حاجی‌بابایی بابیان اینکه وضعیت موجود خواسته شهیدان و امام راحل نیست، عنوان کرد: دورانی که از بالا به پایین تصمیم‌گیری شود، تمام‌شده و همه باید در تصمیم‌گیری سهیم باشند.

وی به فلسفه تشکیل جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: تحریم‌های خارجی به‌ویژه وضعیت کنونی غرب و تهدیدهایی هستند که اگر برای آن‌ها فکری نکنیم ضربات مهلک گذشته را شدیدتر می‌کند.

عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با تأکید بر وضع موجود جامعه، افزود: در جامعه امروز به‌جای اشتغال‌زایی هرروز شاهد تعدیل نیروهای جوان هستیم، همچنین روی زمین ماندن فرمایشات و مطالبات رهبری از دیگر فلسفه‌های تشکیل جبهه مردمی است.

حاجی‌بابایی بابیان اینکه تمام دلسوزان نظام باید باهم متحد شوند تا افکار عمومی را از غرب‌زدگی نجات دهند، گفت: مسیر کنونی پاسخ‌گوی نیازهای مردم نیست؛ ضرورت بازگشت به آرمان‌های انقلاب و سیاست‌های رهبر معظم انقلاب از مبانی فلسفه این جبهه است و باید بدانیم جامعه عارفانه پیش نمی‌رود، بلکه امام گونه باید پیش رود.

وی کارآمدی را از شاخصه‌های انقلاب دانست و یادآور شد: یکی از فعالیت‌های جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی انتخابات است، فرهنگیان در این جبهه کلیدی‌ترین نقش را ایفا می‌کنند، فرهنگیان می‌توانند با یک ارتباط وسیع و گسترده حرکت جبهه را تبلیغ و تحت شعاع قرار دهند و این پیچ تاریخی کسانی را می‌خواهد که در تنگه احد بمانند و دشمن به دنبال دور زدن این تنگه است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »