کارکنان ارتش با چه مشکلات معیشتی روبرو هستند/ تدبیر آجا برای حل مشکل مسکن ارتشی ها چیست؟

خبرگزاری میزان-گروه سیاسی: بیست و هشتم دی ماه امسال بود که امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در جمع کارکنان ستاد این نیرو با اشاره به دستور فرمانده معظم کل قوا در حکم مسئولیت فرماندهی جدید نیروی زمینی ارتش گفت: “ماموریت اول بنده بهبود وضعیت معیشت کارکنان خواهد بود، چون روحیه بسیار مهم است و از ابزار و تجهیزات بدون روحیه نمی توان بخوبی استفاده کرد.”
وی با بیان اینکه “حفظ کرامت و حرمت انسان ها بخشی از معیشت است و باید امکانات موجود به خوبی بین همه تقسیم شود و اینطور نباشد که فقط عده ای از آن استفاده کنند” تاکید کرد: “هرکس احساس کرد عدالت نسبت به او رعایت نشده است، این حق را به او می دهم به هر شکل ممکن پیامش را به گوش من برساند و قول می دهم بررسی کنم و اگر حقی داشت، به او بازگردانم.”
امیر حیدری و امیر پوردستان
دو روز بعد و در حاشیه بازدید امیر احمدرضا پوردستان جانشین فرمانده کل ارتش از پروژه‌های در حال ساخت شهرک مسکونی چیتگر و شهید بهشتی بنیاد تعاون آجا ، ضمن  تشکر و ابراز خرسندی از نحوه فعالیت مجموعه ستادی بنیاد تعاون ارتش جمهوری اسلامی ایران و شرکت عمران توسعه گران پیشگام، “هدایت، مدیریت، برنامه ریزی و تلاش مضاعف” را لازمه حرکت در راه بهبود معیشت کارکنان ارتش دانست و گفت: در حوزه حقوق و مزایا نیز جلسات خوبی با معاونین نیروی انسانی داشتیم و پیش بینی‌هایی انجام شد که از جمله آن تشکیل شورای عالی معیشت در سطح آجا می‌باشد.”

جانشین فرمانده کل ارتش همچنین در خصوص معیشت کارکنان آجا نیز گفت که “در حکمی که مقام معظم رهبری به بنده داده‌اند بحث معیشت کارکنان وجود دارد که از مهم ترین امور این بحث، مسکن می‌باشد و در همین رابطه بازدیدی از این پروژه‌ها داشتیم و رسیدگی به امور معیشتی کارکنان جزو برنامه‌های اصلی من می‌باشد.”

مسکن از جمله مشکلات جدی کارکنان ارتش است/ بسیاری از ارتشی ها از رسیدگی به زندگی و وضعیت معیشتی خانواده‌ خود غافل شده‌اند
منصوری آرانی
در همین رابطه عباسعلی منصوری آرانی وابسته نظامی سابق ایران در عربستان سعودی، استاد دانشگاه نظامی دافوس و عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با بیان اینکه نظامیان جمهوری اسلامی ایران اعم از ارتش و سپاه و بسیج، بر اساس انگیزه هایی که نشات گرفته از قرآن و عاشورا کسب کرده اند، افرادی شجاع، غیور، خطرپذیر و در یک کلمه ” عاشورایی ” هستند، روحیات انقلابی آنها را در صحنه های سخت، سهمگین و سرنوشت ساز، ستود و تصرح کرد: “نظامیان ما هم در هشت سال دفاع مقدس و هم در سی و هفت سال سپری شده از عمر انقلاب اسلامی با دارا بودن روحیه ای انقلابی همواره از آرمان های انقلاب اسلامی و مرزهای عقیدتی و جغرافیایی حراست می کردند و هیچگاه خون همسنگرانشان را پایمال نمی کردند.”
وی افزود: “فرماندهان نظامی ما باید در برابر این افراد خطرپذیر که از تقدیم جان خود برای حفظ ارزش ها و حاکمیت جمهوری اسلامی ابایی ندارند، حداقل ها را انجام دهند و آرامش خانواده نظامیان را در اولویت برنامه هایشان قرار دهند.”
منصوری آرانی با بیان اینکه “رسیدگی به معیشت خانواده از دستورات دین و اولیاء الهی است” عنوان کرد: “همانگونه که داشتن یک رفاه نسبی جزو ضروریات زندگی هر فردی محسوب می شود، اهمیت آن در زندگی یک فرد نظامی چند برابر است؛ نیروهای مسلح به دلیل آنکه همواره در ماموریت هستند و بیشتر حواسشان معطوف به کارشان است، تا حد زیادی ممکن است از رسیدگی به خانه و زندگی و وضعیت معیشتی خانواده شان غافل شوند؛ تجربه 37 سال نظامی گری من در سالهای گذشته صحت این گفته را تایید می کند”.
وی با بیان اینکه نظامی گری کاری بسیار سخت و طاقت فرساست اظهار کرد: “نظامیان به دلیل ماهیت کارشان، همواره در معرض غفلت از توجه به وضعیت معیشتی خانواده هایشان هستند و غالبا نمی توانند وضعیت معیشتی خانواده خود را به تناسب جامعه به روز کنند.”
وابسته نظامی سابق ایران در عربستان افزود: “به دلیل حضور 37 ساله ام در ارتش، با مشکلات این قشر آشنایی زیادی دارم و به نظرم در زمینه رسیدگی به وضعیت معیشتی کارکنان ارتش، قطعا کوتاهی هایی وجود داشته است؛ خود من هم فرمانده بودم و در این کوتاهی سهم داشته ام.”
منصوری آرانی گفت: “به عنوان مثال، مسکن از جمله مشکلات جدی بسیاری از کارکنان ارتش است که مشکلاتی را برای زندگی آنها ایجاد کرده است در حالیکه هر ارتشی باید یک خانه داشته باشد تا بتواند رفاهی نسبی را برای خانواده اش ایجاد کند؛ در قشر ارتش، رسیدگی به معیشت می تواند آرامش خاطر را در خانواده ها ایجاد کند.”
این عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه “باید تلاش های مضاعفی ازسوی فرماندهان و مسئولان صورت بگیرد تا خطاها و عدم رسیدگی های گذشته جبران شود” عنوان کرد: “شورای عالی معیشت قبلا هم در ارتش وجود داشت ولیکن جندان موفق عمل نکرد.”
وی ادامه داد: به خاطر دارم که مقام معظم رهبری سال ها قبل در جمله ای به یادماندنی فرمودند “اگر امر دایر باشد که من با پولی که در اختیار دارم، تانک و تجهیزات بخرم یا به معیشت کارکنان برسم، اگر از من سوال کنید من می گویم به معیشت برسید”.
منصوری آرانی در پایان گفت: “متاسفانه وضعیت موجود زندگی کارکنان ارتش نشان می دهد در گذشته به این صحبت مقام معظم رهبری در مقام عمل کم توجهی هایی صورت گفته است و امیدواریم که این بار واقعا به معیشت کارکنان ارتش رسیدگی شود و در این زمینه تلاش های مجلس و سازمان نیروهای مسلح، می تواند بسیار موثر باشد.”

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »