هرمزبان – ماشاءالله مریدی رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس از پلمپ ۴ واحد نانوایی و ۲ واحد کافه در بندرعباس خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایسنا، ماشاءالله مریدی رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس گفت: طی بازدید های صورت گرفته توسط تیم بازرسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس، در راستای حفظ وارتقاء سلامت مردم از ابتدای مهر تا کنون ۴ واحد نانوایی و ۲ واحد کافه به علت تخلف های بهداشتی پلمپ شدند.
مریدی در ادامه افزود : در مهر ماه با شروع سال تحصیلی جاری بازدید توسط کارشناسان مربوطه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به طور مرتب صورت گرفته که در این بازدید ها اخطاریه در جهت رفع مواردی که با سلامتی مردم رابطه مستقیم دارد داده شده که از این موارد ٦ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس تصریح کرد: با نگاه ویژه به تغذیه و سلامت مردم شریف بندرعباس، رعایت اصول بهداشتی در فروشگاهها و واحدهای صنفی و از همه مهمتر احقاق حقوق مردم، کارشناسان بهداشت محیط به صورت مستمر و روزانه برای حفظ سلامتی شهروندان درحال تلاش هستند و با افرادی که با سهل انگاری سلامت مردم را به خطر بیندازند بدون تعارف و با همکاری دستگاه قضایی قاطعانه برخورد می نمایند.
لازم به ذکر است شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق شماره تلفن ۱٩٠ و ٣١١٨ اطلاع دهند.
انتهای پیام
دیگر اخبار:
استاندار هرمزگان: روند اجرای پروژه ترانشه حاجی آباد مطلوب است
اخراج اتباع غیرمجاز از بندرعباس تا پایان سال
دیدار مسئولین نیروی انتظامی میناب با امام جمعه موقت شهرستان
حضور رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و اعضای دولت در مراسم بزرگداشت شهید نصرالله و نمازجمعه تهران
عراقچی بر عزم ایران برای حمایت از مقاومت لبنان در برابر اسرائیل تاکید کرد
دیدار وزرای آموزش و پرورش ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس آیسسکو
امام جمعه سیریک: تضعیف پلیس در جامعه ظلم به مردم است
حجت الاسلام بارانی: انتقام خون «سید حسن نصرالله» نابودی کامل رژیم صهیونیستی است
فیلم/ آیین بزرگداشت شهید سیدحسن نصرالله در بندرعباس
حجت الاسلام سهرابی: نمایش توان آفندی و پدافندی نیروهای مسلح در عملیات «وعده صادق ۲»
پیام رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میناب در پی شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان
برگزاری مراسم اجتماع حزب الله زنده است در شهرستان میناب + عکس
حجت الاسلام مفید سهرابی : وقف یکی از عوامل پیشرفت و ماندگاری تمدن اسلامی است
عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات 3000 نفر به مناسبت میلاد پیامبر(ص) و امام صادق(ع)
یادداشت/ عبدالرسول بهرامی نژاد: اولیای کلاس اولی بخوانند
مجروح شدن مجتبی امانی سفیر ایران در لبنان در اثر انفجار پیجر