فیلم/ الماس عظیم ۲۴۹۲ قیراطی در دستان رئیس‌جمهور بوتسوانا

هرمزبان – رئیس‌جمهور بوتسوانا، از الماس عظیم ۲۴۹۲ قیراطی – دومین الماس بزرگ در جهان – را که در شمال شرق این کشور توسط یک شرکت معدنی کانادایی کشف شده است رونمایی کرد.

فرارو نوشت: معدن‌چیان در بوتسوانا در جنوب قاره آفریقا بزرگترین الماس کشف شده در بیش از یک سده اخیر را از خاک بیرون آوردند. به گفته کارشناسان ارزش این الماس ممکن است بیش از ۱۰۰ میلیون دلار باشد.

موکگویتسی ماسیسی، رئیس‌جمهور بوتسوانا، از الماس عظیم ۲۴۹۲ قیراطی – دومین الماس بزرگ در جهان – را که در شمال شرق این کشور توسط یک شرکت معدنی کانادایی کشف شده است رونمایی کرد.

شرکت معدنی کانادایی که این سنگ را پیدا کرده است، روز پنج‌شنبه، اول شهریور، اعلام کرد یک الماس عظیم ۲۴۹۲ قیراطی که دومین الماس بزرگ در جهان است را در بوتسوانا کشف کرده است.

شرکت الماس لوکارا در بیانیه‌ای اعلام کرد که این الماس در معدن الماس کارو در شمال شرقی بوتسوانا با استفاده از فناوری تشخیص اشعه ایکس کشف شد.

لوکارا تخمینی از ارزش این الماس ارائه نکرد. از نظر قیراط، این سنگ پس از الماس ۳۰۱۶ قیراطی کولینان که در سال ۱۹۰۵ در آفریقای جنوبی کشف شد، دومین است.

مدیر عامل لوکارا در بوتسوانا، نسیم لاهری، این سنگ نیمه شفاف را که به اندازه یک کف دست است، به رئیس جمهور موکگویتسی ماسیسی در دفتر خود اواخر روز پنج‌شنبه داد.

بر اساس آمار صندوق بین‌المللی پول، بوتسوانا یکی از بزرگترین تولیدکنندگان الماس در جهان است که منبع اصلی درآمد آن است و ۳۰ درصد تولید ناخالص داخلی و ۸۰ درصد صادرات آن را تشکیل می‌دهد.

لوکارا می‌گوید که ۱۰ درصد از ارزش ناخالص فروش الماس‌های تولید شده را صرف نظر از اینکه الماس خام یا صیقل‌داده فروخته شود به دولت پرداخت می‌کند.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

در قاب عکس/ آیین افتتاح سیزدهمین دوره نمایشگاه مدرسه انقلاب در دبیرستان آیت الله خامنه ای بندرعباس

هرمزبان –  با حضور محمود غیبی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش هرمزگان در دبیرستان نمونه دولتی آیت الله خامنه ای بندرعباس، سیزدهمین دوره از جشنواره نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در استان هرمزگان آغاز به کار کرد. عکاس: امیررضا موسی فرد

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ مراسم نمادین استانی نواختن زنگ انقلاب در دبستان دخترانه زمزم ناحیه ۲ بندرعباس با حضور مسئولان استانی

هرمزبان – تصاویری از مراسم نمادین استانی نواختن زنگ انقلاب در دبستان دخترانه زمزم ناحیه ۲ بندرعباس با حضور مسئولان استانی را می توانید در ادامه مشاهده کنید.

ادامه خبر »

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان: اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه فرهنگی و تربیتی در ایام دهه فجر در مدارس استان

هرمزبان – مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان در مراسم نمادین استانی نواختن زنگ انقلاب از اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه فرهنگی و تربیتی در ایام دهه فجر در مدارس استان خبر داد.

ادامه خبر »
حجت الاسلام محسن ابراهیمی

حجت الاسلام ابراهیمی: دانش‌آموزان امروز، آینده‌سازان انقلاب اسلامی هستند و باید برای نقش‌آفرینی در جامعه آماده شوند

هرمزبان – حجت الاسلام محسن ابراهیمی نماینده منتخب مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری در جمع دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزان امروز، آینده‌سازان انقلاب اسلامی هستند و باید برای نقش‌آفرینی در جامعه آماده شوند.

ادامه خبر »

استمرار نابسامانی مرکز بستر درمان شهر هشتبندی در میان خلف وعده مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

هرمزبان – خلف وعده مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان در پیگیری و رفع مشکلات مرکز بستر درمان شهر هشتبندی باعث استمرار وضعیت نابسامان این مرکز و افزایش گسترده نارضایتی مردم شده است.

ادامه خبر »

استاندار هرمزگان: رفع چالش‌های بهداشت و درمان نیازمند تدبیر و تعامل است

هرمزبان – استاندار هرمزگان، در پاسخگویی مستقیم به دغدغه‌های مردم در سامانه سامد، ضمن تاکید بر اهمیت حوزه بهداشت و درمان، خواستار رفع موانع موجود با تعامل، تدبیر و طراحی سازوکارهای مناسب شد.

ادامه خبر »