تشریح برنامه “ستار هاشمی” جوان‌ترین وزیر پیشنهادی کابینه چهاردهم

هرمزبان – ستار هاشمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم، «توسعه ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات»، «توسعه دولت هوشمند و کاربردی‌سازی فناوری‌های نوین (مانند هوش مصنوعی) در صنایع مختلف»، «توسعه اقتصاد دیجیتال»، «حمایت از توسعه محتوا و خدمات محتوایی در فضای مجازی»، «توسعه صنعت فضایی» و «توسعه پست هوشمند» را از رئوس سیاست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات کلان پیشنهادی خود اعلام کرد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایرنا، ستار هاشمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم که سابقه معاونت فناوری و نوآوری وزرات ارتباطات در دولت دوازدهم را دارد، جوان‌ترین وزیر پیشنهادی پزشکیان برای کابینه‌اش است.

وی معتقد است: توسعه فناوری برای اقتصاد دیجیتال باعث خواهد شد ایران امروز در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از مواهب هوش مصنوعی، رایانش ابری، اینترنت اشیا و … بهره گیرد و با توسعه تنظیم‌گری خود همزمان با افزایش کیفیت زیرساخت‌ها و خدمات مرتبط، زمینه حکمرانی هوشمند با ابزارهای متنوع توسعه‌یافته در نهادهای دولتی را فراهم کند.

وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم، «کمک به پیشرفت اقتصادی توام با عدالت از طریق توسعه شبکه ملی اطلاعات»، «تکمیل طرحهای عمرانی نیمه‌تمام با اولویت واگذاری از طریق مشارکت بخش غیردولتی»، «اجرای چند طرح عظیم ملی پیشران، زیرساختی و مبتنی بر آینده‌نگری» و «فعال‌سازی مزیت‌های رقابتی جمهوری اسلامی ایران در منطقه» را از جمله سیاست‌ها و رویکردهای اصلی برنامه‌اش برای اداره این وزارتخانه برشمرد.

هاشمی، «رفع محدودیت‌ها در کنار برقراری حاکمیت ملی و صیانت از ارزش‌های اسلامی ایرانی در فضای مجازی و ارتقای قدرت سایبری» و «افزایش شتاب پیشرفت و نوآوری علمی و فناوری و تجاری‌سازی آنها در حوزه اطلاعات و ارتباطات» را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های خود می‌داند.

«تحول در نظام اداری و اصلاح ساختار با تاکید بر هوشمندسازی و تحقق دولت هوشمند»، «جوان‌گرایی و جانشین‌پروری در مدیریت اجرایی»، «ارتقای ساختارهای حکمرانی فضای مجازی و همگرایی ساختارهای موازی» و «شنیدن صدای مردم با درنظرگرفتن مطالبات و نیازهای آنان و زیست‌بوم حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات» مهم‌ترین بخش‌های برنامه وزیر جوان پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات به شمار می‌رود.

به اعتقاد وی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به‌عنوان متولی و سیاست‌گذار در زمینه توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در چارچوب سیاست‌های کلی نظام باید برنامه راهبردی مشخص در مواجهه با تحولات جهانی داشته باشد. یک برنامه عملیاتی باید با استفاده از ظرفیت‌ها و فرصت‌های داخلی اعم از بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان در تمامی ارکان نظام جاری و ساری شود و علاوه بر بهبود و ارتقای شاخص‌های مهم توسعه دیجیتال در سطح بین‌الملل و بهبود جایگاه کشور در منطقه، امکان بهره‌مندی از خدمات دیجیتال و فناورانه را برای تمامی جامعه میسر سازد.

وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم، «توسعه ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات»، «توسعه دولت هوشمند و کاربردی‌سازی فناوری‌های نوین (مانند هوش مصنوعی) در صنایع مختلف»، «توسعه اقتصاد دیجیتال»، «حمایت از توسعه محتوا و خدمات محتوایی در فضای مجازی»، «توسعه صنعت فضایی» و «توسعه پست هوشمند» را از رئوس سیاست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات کلان پیشنهادی خود اعلام کرده است.

راهبرد کلان این برنامه استفاده از دانش و فناوری‌های روز دنیا برای پیشرفت اقتصاد دیجیتال و دولت هوشمند است که از طریق جهت‌گیری‌های سیاستی و برنامه‌ها و اقدامات اجرایی مشخص به سرانجام خواهد رسید.

توسعه فناوری برای اقتصاد دیجیتال باعث خواهد شد ایران امروز در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از مواهب هوش مصنوعی، رایانش ابری، اینترنت اشیا بهره گیرد و با توسعه تنظیم‌گری خود همزمان با افزایش کیفیت زیرساخت‌ها و خدمات مرتبط زمینه حکمرانی هوشمند با ابزارهای متنوع توسعه‌یافته در نهادهای دولتی را فراهم کند.

انتهای پیام/

 

لزوم تهیه دستورالعمل تصحیح ارواق امتحانی و رسیدگی به اعتراضات دانش‌آموزان

تکریم انسیه خزعلی و معارفه زهرا بهروزآذر در قاب عکس

علیرضا کاظمی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را بهتر بشناسید

انتصاب سید کامل تقوی نژاد به عنوان دبیر هیات دولت توسط معاون اول رئیس جمهور

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیمه خودرو در تصادفات منجر به فوت

بیمه خودرو در تصادفات منجر به فوت چقدر خسارت پرداخت می‌کند؟

بیمه شخص ثالث در حوادث ناگوار مانند تصادف منجر به فوت از شما در برابر پرداخت خسارت‌های مالی سنگین حمایت خواهد کرد. قانون، خسارت در ماه حرام را معادل 2 میلیارد و 133 هزار تومان و در ماه‌های غیرحرام، 1 میلیارد و 600 هزار تومان اعلام کرده است.

ادامه خبر »

منوچهر ضیایی: ساخت ۸ مدرسه جدید و ۲ هنرستان در ناحیه دو بندرعباس آغاز شده است

هرمزبان – منوچهر ضیایی مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان در آیین تجلیل از معلمان ناحیه دو بندرعباس با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای آموزش و پرورش در این ناحیه گفت: ناحیه دو بندرعباس یکی از مناطق موفق آموزشی استان است و تقویت زیرساخت‌های آموزشی و تربیتی در این منطقه از اولویت‌های مهم اداره‌کل آموزش و پرورش استان محسوب می‌شود.

ادامه خبر »

مشاورر وزیر آموزش و پرورش: نقش کلیدی آموزش در توسعه کشور؛ معلم محور تحول و عدالت آموزشی

هرمزبان – مسیب‌زاده در شورای معاونین آموزش و پرورش هرمزگان: اجرای سند تحول بدون معلم توانمند ممکن نیست/ هوش مصنوعی باید در مدارس به عنوان مهارتی پایه آموزش داده شود. بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور مصوبه به کارگیری معلمان بازنشسته را ابلاغ کرد

ادامه خبر »
منوچهر ضیایی

منوچهر ضیایی: آمادگی مراکز مشاوره آموزش و پرورش هرمزگان برای ارائه خدمات رایگان به خانواده‌های آسیب‌دیده

هرمزبان – منوچهر ضیایی مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: مراکز مشاوره آموزش و پرورش با تمام ظرفیت آماده‌اند به خانواده‌های آسیب‌دیده از حادثه بندر شهید رجایی خدمات روانشناختی رایگان ارائه دهند. بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور مصوبه به کارگیری معلمان بازنشسته را ابلاغ کرد

ادامه خبر »

تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات بندرعباس به دلیل انفجار و آلودگی هوا

هرمزبان – مهراد حسن‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان از تعطیلی کلیه مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات شهرستان بندرعباس در روز یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ خبر داد. این تصمیم به دنبال وقوع حادثه انفجار در محدوده بندر شهید رجایی و افزایش سطح آلاینده‌ها در فضای شهری اتخاذ شده است. بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور مصوبه به کارگیری معلمان بازنشسته را ابلاغ کرد

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ تمرین تیم قایقرانی جزیره بوموسی برای مسابقات روز ۱۰ اردیبهشت ماه

هرمزبان – تصاویری از تمرین تیم قایقرانی جزیره بوموسی برای مسابقات روز ۱۰ اردیبهشت ماه را در ادامه می توانید مشاهده کنید. /عکاس: امیرعلی مینکی بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور مصوبه به کارگیری معلمان بازنشسته را ابلاغ کرد

ادامه خبر »

حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان در دبستان دخترانه فاطمیه منطقه آزاد قشم

هرمزبان – منوچهر ضیایی مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان به همراه علی‌اکبر شعبانی رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات اداره کل و حسین رنجبر مدیر آموزش و پرورش منطقه آزاد قشم، از دبستان دخترانه فاطمیه جزیره قشم بازدید کرد.

ادامه خبر »
منوچهر ضیایی

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان: برنامه‌های هفته معلم باید با محوریت معلمان طراحی شود

هرمزبان – منوچهر ضیایی مدیرکل آموزش و پرورش در جلسه ستاد بزرگداشت هفته معلم گفت: برنامه‌های هفته معلم باید با محوریت معلمان و به ویژه معلمان حاضر در کلاس‌های درس طراحی و اجرا شود؛ کسانی که چراغ آموزش را روشن نگه داشته‌اند و ما وظیفه داریم قدردان تلاش‌های خالصانه آنان باشیم. بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور مصوبه به کارگیری معلمان بازنشسته را ابلاغ کرد

ادامه خبر »
منوچهر ضیایی

سنجش دقیق، پایه‌گذار توسعه عدالت آموزشی در هرمزگان

هرمزبان – منوچهر ضیایی مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان در گردهمایی روسای سنجش و مسئولان فناوری سنجش استانهای قطب یک در جزیره قشم گفت: سنجش دقیق، پایه‌گذار توسعه عدالت آموزشی در هرمزگان است و بر برداشتن گام‌های مؤثر در بهبود سیستم سنجش و ارزیابی در هرمزگان تأکید کرد. بیشتر بخوانید:  رئیس جمهور مصوبه به کارگیری معلمان بازنشسته را ابلاغ کرد

ادامه خبر »
محسن زارعی

محسن زارعی: برگزاری منظم و هماهنگ آزمون‌ها، گامی مؤثر در ارتقای کیفیت آموزش

هرمزبان – محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش در گردهمایی رؤسای سنجش و مسئولان فناوری سنجش استان‌های قطب یک کشور در جزیره قشم گفت: برگزاری منظم و هماهنگ آزمون‌ها، گامی مؤثر در ارتقای کیفیت آموزش است.

ادامه خبر »