فیلم راه‌های افتخار Paths of Glory 1957

داستان فیلم راه‌های افتخار Paths of Glory 1957 و اطلاعاتی درباره این فیلم را می توانید در ادامه مطالعه کنید.

داستان فیلم
در فیلم راه‌های افتخار : زمستان ۱۹۱۶ است و ارتش آلمان، درست بیرونِ دروازه‌های پاریس، مقابل نیروهای فرانسوی در سنگرهایشان، در گِل گیر کرده‌است. اگرچه تلفات بالا نیست، ولی خاکی هم تسخیر نمی‌شود. درحالی‌که فشار از سوی سیاستمدارها بالا گرفته تا به هر ترتیب، پیشرفت‌هایی در جبههٔ جنگ صورت گیرد، دو ژنرالِ خودمحورِ فرانسوی، برولار و میرو نقشهٔ حمله‌ای را طرح می‌ریزند که از همان ابتدا محکوم به شکست است.

درباره فیلم
فیلم راه‌های افتخار Paths of Glory محصول کشور آمریکا و در ژانر جنگی ، درام می‌باشد و به کارگردانی Stanley Kubrick در سال 1957 ساخته شده است. در فیلم راه‌های افتخار بازیگرانی چون Adolphe Menjou، Bert Freed، Christiane Kubrick، Emile Meyer، Fred Bell، George Macready، Harold Benedict، Jerry Hausner، Joe Turkel، John Stein و… به ایفای نقش پرداخته اند.

فیلم سینمایی راه های افتخار (Paths of Glory) فیلمی درام و جنگی محصول سال 1957 کشور آمریکا به کارگردانی استنلی کوبریک است که توسط کمپانی Bryna Productions تولید و منتشر شد؛ فیلمنامه این فیلم را نیز استنلی کوبریک، کالدر ویلینگهام و جیم تامپسون براساس رمانی به همین نام نوشته همفری کاب، به رشته تحریر درآورده و بازیگرانی چون کرک داگلاس، رالف میکر، جورج مکریدی، وین موریس، ریچارد اندرسون، جوزف تورکل، جری هاسنر و غیره در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند. همچنین این فیلم که با بودجه 900 هزار دلاری ساخته شده است، اولین بار در تاریخ 25 دسامبر سال 1957 میلادی توسط کمپانی United Artists در سینماهای کشور آمریکا اکران شد؛ فیلم راه های افتخار پس از حضور در جشنواره‌‌های بین‌المللی متعدد موفق شد برنده 7 جایزه از جمله جایزه بهترین فیلمنامه، بهترین فیلم و بهترین کارگردان خارجی شده و نامزد دریافت 4 جایزه دیگر نیز شود که از میان آن‌ها می‌توان به نامزدی یک جایزه بفتا برای بهترین فیلم و نامزدی جایزه بهترین نویسنده آمریکایی اشاره کرد؛ جالب است بدانید نمایش این فیلم به‌ خاطر ترسیم چهره منفی از ارتش فرانسه، در این کشور ممنوع شد؛ در اسپانیا نیز به‌ خاطر نگرش ضدنظامی‌اش، از سوی ژنرال فرانسیسکو فرانکو ممنوع شد و در سال 1986، در حالی‌ که 11 سال از مرگ فرانکو می‌گذشت، منتشر گردید؛ در آلمان، به‌ خاطر حفظ روابط با فرانسه، به مدت دو سال از نمایش فیلم جلوگیری به عمل آمد؛ در جریان فیلمبرداری این فیلم، استنلی کوبریک با کریستین کوبریک (آن زمان کریستین هارلن) که اجرای موسیقی انتهای فیلم را بر عهده داشت، آشنا شد؛ او از دومین همسر خود جدا شده بود و با استنلی ازدواج کرد و تا پایان عمر او یعنی سال 1999، همراه وی بود؛ داستان این فیلم در طول جنگ جهانی اول اتفاق می‌افتد و کرک داگلاس در نقش سرهنگ داکس، افسر فرمانده سربازان فرانسوی که از ادامه حمله انتحاری خودداری می‌کنند، بازی می‌کند؛ پس از آن داکس تلاش می‌کند تا از آن‌ها در برابر اتهام بزدل بودن در دادگاه نظامی دفاع کند؛ فیلم راه های افتخار با کسب رتبه 60 در میان 250 فیلم برتر سایت معتبر IMDB قرار دارد

دانلود فیلم راه‌های افتخار Paths of Glory 1957

انتهای رپورتاژ آگهی/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »