استاندار اصفهان: پروژه‌های بزرگ انتقال آب به اصفهان پیشرفت فیزیکی خوبی دارد

هرمزبان – سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان گفت: ۲ پروژه بزرگ انتقال آب به اصفهان در حال اجرا است که پیشرفت فیزیکی خوبی دارد اما برای استمرار سرعت پروژه‌ها نیاز به تامین منابع مالی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان  به نقل از خبرگزاری مهر، سید رضا مرتضوی شامگاه شنبه پس از جلسه شورای اداری استان اصفهان در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه فرونشست زمین یکی از اصلی ترین چالش‌های استان است، اظهار داشت: تفاوت فرونشست اصفهان با سایر استان‌های کشور این است که در استان‌های دیگر در مناطق دشتی و بیابان‌ها رخ داده اما فرونشست اصفهان وارد مجموعه‌های مسکونی و صنعتی و برخی زیرساخت‌ها شده است.

وی ادامه داد: بازدیدها و جلسات متعددی در خصوص فرونشست اصفهان برگزار شده و ۲ مرتبه رئیس سازمان محیط زیست و ۲ مرتبه وزیر نیرو و اخیراً وزیر کشور از برخی مناطق تحت تأثیر فرونشست بازدید کردند و بعنوان یکی از اصلی‌ترین چالش‌های استان در تهران نیز پیگیر این موضوع بودیم.

استاندار اصفهان تصریح کرد: راهکار کاهش نرخ و متوقف کردن فرونشست زمین، تغذیه آبخوان استان و حوضه آبریز زاینده رود است به نحوی که از چگالی تر شدن لایه‌های زمین و فرونشستن بیشتر زمین جلوگیری کنیم.

برداشت آب چاه‌های حوضه زاینده‌رود کنترل می‌شود

مرتضوی ابراز داشت: پیرو این مسئله، انتقال آب، کاهش مصرف و جلوگیری از مصارف غیرقانونی در دستور کار قرار گرفت که در حال انجام است و از سال گذشته تا امسال چاه‌هایی که بصورت غیر مجاز در حوضه زاینده رود از آب زاینده رود به صورت سطحی برداشت می‌کردند در استان به کنتورهای فهام هوشمند مجهز شدند که خارج از برنامه برداشت نداشته باشند.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از اقدامات برنامه ریزی روی خطوط انتقال و تأمین آبی است که باید انجام شود که در این راستا از سال گذشته تاکنون ۲ پروژه بزرگ در استان انجام می‌شود که پیشرفت‌های خوبی داشتیم و هفته‌ای دو روز درباره این پروژه‌ها جلسات برگزار می‌شود و برای گره گشایی مسیر پروژه‌ها کار می‌کنیم.

نگرانی برای تأمین مالی و استمرار سرعت اجرای پروژه‌های انتقال آب

استاندار اصفهان تصریح کرد: یکی از مشکلات ما در استمرار سرعت پروژه‌ها تأمین منابع مالی در ادامه مسیر است که در این راستا جلسات متعدد ملی و استانی و با بنگاه‌های اقتصادی استان داشتیم و امید است با روندی که پروژه پیش می‌رود در زمانی کمتر از مدت پیش بینی شده برخی پروژه‌ها را به نتیجه برسانیم.

مرتضوی گفت: نگرانی شخصی من بابت ادامه مسیر تأمین‌های مالی است که وقت قابل توجهی از ما می‌گیرد و هر هفته در دستور کار ثابت من در همه پیگیری‌ها تأمین مالی این پروژه هاست از بابت این که در آینده به سرعتی که اکنون است پیش می‌رود اگر تدبیر نشود، ادامه نیابد.

وی در خصوص کوره‌های آجرپزی سین در حومه شهر اصفهان، گفت: برای این مسئله در حوزه معاونت عمرانی استانداری برنامه‌ای برای محدود کردن کوره‌ها انجام شده حسب همان شرایط اعلام شده که کمی از این آلودگی کاهش یابد.

استاندار اصفهان ابراز داشت: همه برای نجات زندگی در اصفهان باید کمک کنیم. ممکن است نتوانیم مثل گذشته از این کوره‌ها حمایت‌هایی داشته باشیم اما کمک می‌کنیم فعالیت‌های اقتصادی آنها در مناطق جدیدی که آسیب‌های فعلی در آنجا نباشد و کلان‌شهر اصفهان و شهرستان‌های داخل شعاع دچار مشکلات آلودگی نشود، ادامه یابد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری مهر

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »