5 واحد آلاینده هوا در استان اردبیل تعطیل شد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از اردبیل، محمد خداپرست صبح امروز در نشست خبری با جمعی از خبرنگاران که به مناسبت روز هوای پاک  در محل سازمان محیط زیست استان اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: هر سال به مناسبت روز هوای پاک برنامه‌های مختلفی در کشور و استان در راستای فرهنگ‌سازی در این زمینه برگزار می‌شود.

وی گفت: منابع آلاینده هوا دو دسته هستند که به صورت طبیعی و مصنوعی باعث آلودگی هوا می‌شوند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل تصریح کرد: بیش از 60 درصد این آلودگی‌ها آلاینده‌های مصنوعی هستند که از طریق خودروها و مراکز صنعتی به وجود می‌آید.

خداپرست با بیان اینکه آلودگی هوا حدود 30 میلیارد دلار در کشور خسارت وارد می‌کند افزود: آلودگی سومین علت مرگ و میر در کشور است.

وی عنوان کرد: میزان سرانه فضای سبز در استان از میانگین کشوری پایین است که این عامل نقش مهمی در کاهش آلودگی هوا دارد و باید به این مسئله توجه ویژه‌ای انجام شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل یادآور شد: واحدهای صنعتی ملزم به اختصاص 25 درصد از محل واحد صنعتی خود به فضای سبز هستند که معمولا این مسأله انجام نمی‌شود.

خداپرست گفت: هشت مرکز معاینه فنی در استان وجود دارد که چهار مورد آن در شهر اردبیل است و این واحدها نقش مهمی در کاهش آلودگی هوا دارند.

وی بیان کرد: یک ایستگاه سنجش کیفی هوا در شهر اردبیل وجود دارد که نیاز به سه مرکز سنجش دیگر نیز داریم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل از وجود سه ‌آزمایشگاه معتمد در سه حوزه آب، خاک و هوا در شهر اردبیل خبر داد و گفت: نقش این سه مرکز در کنترل وضعیت کمی و کیفی آلودگی در تمامی زمینه‌ها در استان بسیار مهم است و سازمان محیط زیست نیز هم نقش نظارتی در این زمینه دارد.

خداپرست افزود: تالاب میل مغان در حال انجام مراحل برای ثبت نهایی است و امیدواریم با ثبت این تالاب فرصتی برای حفظ پرندگان مهاجر در این محل ایجاد شود.

وی اظهار کرد: وضعیت آنفولانزای پرندگان در استان کاملا تحت کنترل است و دو مورد از این بیماری دیروز در گرمی و بیله‌سوار گزارش شده است که با اقدامات انجام شده موارد گزارش شده این بیماری تحت کنترل قرار گرفت.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »